.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Auringon ja veden leikkiä


5 kommenttia:

 1. Ompas mahtava vauhti vedellä kai sen pitääkin kiiruhtaa kun lunta sulaa niin paljon. Ihanaa kun näkyy taas sammalia vanhoja tuttuja talven takaa:)

  VastaaPoista
 2. Vesimassat olivat aivan suunnattomat, peloittavat, jylisivät vauhdilla alas. Otin kaikki kuvat nopealla kuvauksella, olisin voinut ottaa muutaman tavallisenkin noo, kivoja tuli noinkin, vaikka eivät nämä minun kuvat ole valokuvauksellisesti oikea oppisia, mutta kivoja muistoja.

  VastaaPoista
 3. Siis ihan mahtavia kuviahan sulla on! Pidän erityisesti noista kuvissa jossa vesi viuhuu vinhasti ohi. Omani menivät vähä sutuksi... täpinätaavi olin unohtanut vakaajan off asentoon. Vähän kyllä ihmettellin kuvatessa, kun ei tahtonut tulla tarkkaa, ei sitten millään, no olipa opiksi taas kerran =) hieno tuo sammalkuvakin!

  VastaaPoista
 4. Löysin täältä blogeistasi paikkani minäkin. Runoblogisi on myös houkutteleva!
  Inspiroivia kuvia : )

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Taru! Mukavaa ja kannustavaa jos täältä löytyy luettavaa ja katsottavaa joka miellyttää ja ilahduttaa, muitakin kuin itseäni.

  VastaaPoista