.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Viime keväänä tähän aikaan

Katselin valokuva albumeitani, viime keväältä, kevät oli silloin jo paljon pidemmällä. Lumet sulaneet ja lempipaikassani, metsässä puro solisi jo iloisesti.

Järvestä olivat jäät melkein kokonaan sulaneet, tuona viikonloppuna ne lähtivät kokonaan oli lämmin ilma. Kuvat on otettu noin 26-28. 4Valo siivilöityi kivasti sulavan jään läpi .

Joutsenet olivat jo tulleet, kuten tänäkin keväänä, samaan aikaan. Kuva on vähän pikselöitynyt ja epätarkka, mutta sain sentään osumaan kameran lintuihin, tavallisesti näkyy pää, tai peppu tai jotain epämääräistä.

8 kommenttia:

 1. Satumaisen pehmeä sammalmetsä puroineen. Kauniit värit...ei ihme, että lempipaikkasi!
  Hurmaavia vesikuvia : )

  VastaaPoista
 2. Taru, pidän paikasta kovin, kävin jo siellä viime viikonloppuna toivorikkaana kameran kanssa, mutta lunta oli vielä paljon, näin samassa metsässä syksyllä kuukkelin, olin aivan innoisani, mutta ei sitä enää ole näkynyt, harmi.

  VastaaPoista
 3. Erittäin kaunista, kuin satumaailmasta. Tuonne olisi mukava pujahtaa..

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunista sun kuvissasi. Tykkään varsinkin noista jääkuvista, ne on kirkkaita ja selkeitä. Hienoja.

  VastaaPoista
 5. Elisa kiva kun löysit blogini, se onkin satumaailmani, semmoinen rauhoittumis ja mietiskelypaikka, jossa käyn usein, tietysti kamera on mukana.

  Tuuluska, pidän myös jääkuvista, on ilahduttavaa jos ne ovat kauniita muidenkin mielestä. Olen vielä aika noviisi kuvaamisessa, mutta into on kova.

  VastaaPoista
 6. Kuin kauniista satumaailmasta ovat kuvasi ♥
  Ylimmän kuvan maisema on selvästi keijumetsä.
  Jääkuvat ovat myös raikkaat ja selkeän kauniit!

  VastaaPoista
 7. Risusydän, kiitoksia kannustavasta kommentista.

  VastaaPoista
 8. Elisa, tuossa purolla on ihan pakko käydä ainakin kerran mökkireissun aikana, kuuntelemassa puron lorinaa ja puiden suhinaa. Kököttää kannon nenässä kameran kanssa ja konttia pitkin mättäitä.

  VastaaPoista