.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Luumupuu ja onnenpensas

Kun katsoin ulos mitä näinkään? Luumupuun kukat olivat auenneet! Ulos äkkiä, vaikka toisessa kädessä oli kännykkä, jossa puhuin pikkusiskon kanssa. Auringon iltasäteet, vielä paistoivat lehvistöihin.Arvaas mikä kukka?

Työmatkani varrella bongasin Onnenpensaan?
Kamera mukaan vaan seuraavana aamuna, skriik jarrut pohjaan, klik, klik , pruuum! töihin.


Kuvat tuli vähän häräisesti räiskäistyä.  Hyvää loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Voiko olla enää kauniimpaa? No eipä voi = )

  VastaaPoista
 2. Olet saanut onnea oikein kameran täydeltä. Upeita kuvia! Keltainen hehkuu, mutta silti kuvat luumupuun kukista herkistävät todella. Niin puhtaat kauniit kukat ja olet saanut taustoihinkin niin puhtaita, hienoja värejä. Ensimmäisen taustan vihreä on juuri se minun vihreäni :-)

  VastaaPoista
 3. En ole ennen nähnytkään luumupuun kukkaa, kaunis ja herkkä. Onnenpensas tuo onnellisen kevätmielen katselijalleen, niin kaunis se on.

  VastaaPoista
 4. Taru, odotan aina luumupuun kukintaa joka vuosi, tänä vuonna tuli runsaasti kukkasia.

  Uuna, olin onnessani kun näin että nuppuja alkoi ilmestyä paljon luumupuuhun. Pidän itse myös luumupuunkukkas kuvista, olen kyllä kuvannut sitä joka vuosi.

  Manteli, Luumupuun kukkaset ovat n.2cm halkaisijaltaan. Kukat kestävät puussa, ilmasta riippuen noin viikon. Onnenpensas kukki niin kauniisti, tahtoisin sellaisen omaan pihaanikin, tarvitsee varmasti lämpöisen paikan.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia, kauniita värikkäitä ja lämpimiä. Olen monesti ajatellut tässä viime päivinä, että miten tuolta lumen ja jään alta voikaan paljastua toinen toistaan kauneimpia asioita.

  VastaaPoista
 6. Elisa, luonnon herääminen on aina niin ihmeellistä. Olen tänä keväänä, jotenkin "nähnyt" paljon enemmän. Huomannut sellaisia asioita luonnossa, joiden ohi olen porhaltanut aiemmin tukka suorana. Ehkä kamerana linssin läpi näkee paremmin.

  VastaaPoista
 7. Onnenpensaan kuvista pidän erityisesti, koska omaani en osannut hoitaa niin että se olisi kukkinut ;-) Ei se nyt enää harmita :-D
  Tuo banneri on kaikkineen todella mystisen kutsuva!

  VastaaPoista
 8. Mags, Onnenpensas on todella kaunis, tuossa kyseisessä paikassa oli kasvanut valtavan suureksi, roikkui kiviaidan yli. Varmaan sen kasvattamisessa on omat niksit.

  VastaaPoista