.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Ukkosmyrskyn jälkeen

Kovan ukkospuuskan jälkeen, pilvet peilautivat kauniisti, lähes tyynestä vedenpinnasta.

Hääseurueesta eksynyt kaveri, tähyilee orpona muita.

Kuvajaisia
Usva nousi aika nopeasti, en huomannut lainkaan, että kameran linssi oli jo huurussa.Lauantai aamun kirkkaita aaltoja.

Valokeijut leikkivät aalloilla


Sammalet ovat uskomattoman kauniita ja värikkäitä.

Nämä sammalet kukkivat? niin luulen. Vaikka olen liikkunut paljon luonnossa, niin näin vasta kunnolla tämänkin nyt.

8 kommenttia:

 1. Oih, nyt olet laittanut niiiin ihanan kuvasarjan, että oli pakko katsoa ja katsoa uudelleen. Niin kuulakkaita ja kauniita veden heijastuksia, etenkin ykkönen, kolmenen ja vitonen erityisesti mieleeni. Myös aamun säteilevistä aalloista kyllä tykkään ja hehkuvista sammalista. Nautintoa, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen kommenttiin, aivan tosi hienoja otoksia täällä tarjoilet katseltavaksi. Upeita nuo pilvien heijastukset vedessä!!!

  VastaaPoista
 3. Uuna,ilma oli niin ihana, kuvasin ihan horteessa taas. Välillä kameran asetukset oli aivan päin mäntyjä. Onneksi huomasin, ettei kaikki menneet piloille. Seisoin kauan, vain katselin ja kuuntelin. Olen iloinen, jos pystyin välittämään osan tunnelmasta, myös sinulle.

  VastaaPoista
 4. Taru, kiva että myös sinä pääsit tunnelmaan. Joissain kuvissa taivas meinasi ihan väkisin palaa yli ja veden heijastukset alivalottua. Konttasin polvet ruvella pitkin rantaa, mutta mukavaa oli.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuvasarja, kyllä kannatti kontata! Taivaskuvat ja heijastukset ovat todella kauniita. Sammalen kukkiminen on myös upean näköistä. Nämä kestävät useammankin katsomisen.

  VastaaPoista
 6. Elisa! Kiitoksia, joskus sattumalta on oikeaan aikaan kameran kanssa liikkeellä. Enää seuraavana iltana ei ollut noin kauniita pilvien heijastuksia veteen. Kamerakuume vain pahenee, usein sadattelen, kun en voi kuvata lintuja tms. kauaksi.

  VastaaPoista
 7. Tulin vastavierailulle, täältähän löytyykin kauniita kuvia, ihanat värisävyt ja terävyys ja hienoja kuvakulmia.

  VastaaPoista
 8. Manteli! tervetuloa vastavierailulle, tule toistekkin. Ilahduttavaa jos kuvat miellyttivät.

  VastaaPoista