.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Koekuvia, uudella kameralla

Yritän tutustua uuteen kameraan, vielä ei ole makrokuvaus mahdollisuutta. Toisen objektiivin myötä, saan harjoitella sitäkin. Kovin on vielä oudot nippelit, mutta hyvältä vaikuttaa.


Poukkoilin puutarhassa, sekä lähimaastossa. Lähinnä kuvasin kukkia ja kaikkea pientä.Syreenit ovat avanneet jo osan kukkasistaan.

Seljapensaan "sisäpuolella", näytti ihanan vihreältä, siellä piti käydä tutkimassa.

Hyvää viikonlopun alkua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, oikein kesäisiä ja kauniita! Onnea uudelle kameralle ;) Minkälaisen kameran olet saanut? ..jos saa udella ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elisa. Ostin Canon eos 550D, tuntuu näppärältä käteen. Nyt ei ole vielä kuin 18-55mm Kit putki, mutta ensi viikolla, saan suuremman. Kävin tärinässä, ostamassa loittorengas sarjan, että voisin ottaa tuolla, putkella paremmin makroja. Mutta eipäs sopineetkaan kitti putken kanssa, ärh..tai sitten olen nolo.

  VastaaPoista
 3. Minäkin täällä haaveilen makrosta... Onnea uudelle kameralle!

  VastaaPoista
 4. Rva Pioni, kiitoksia. Sain onneksi laitettua "jäitä hattuuni", kameran ostossa, ostin omalle harrastukselleni riittävän kameran. Lisäosaa vain hankin pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 5. Oletpas hyvän kameran hankkinut. Ainakin lehdissä on kovasti kehuttu tuota mallia, onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
 6. Elisa, pohdin kauan, että minkälaisen ostaisin. Ensivaikutelma, on ainakin oikein positiivinen. Kittiputkella, ei oikein pitkälle zoomailla, yleiskuvaukseen tuntuu sopivalta.

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle kameralle, hyviä kuviahan sait jo otettua. Tuo kärhökuva on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 8. Manteli, kiitoksia. On se vielä opettelua ja tekisi mieli napata vanha käteen. Pian varmasti opin niksit, onneksi on sisko joka osaa neuvoa. Ettei tarvitse, aivan kantapään kautta opetella.

  VastaaPoista
 9. täälläkin haaveillaan uudesta kamerasta, vanha kun taitaa vedellä viimeisiä :) ja makrosta myös haaveilen....

  VastaaPoista