.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Koskien kuohuja

Kuva on Kyrönjoen varrelta, vanhan voimalaitoksen padolta.


Itse voimalaitokseta ei ollut jäljellä kuin pari ratasta ja sementtivalu möhkäleitä.
Tämä on muutaman kilometrin päästä aikaisemmasta paikasta.Nämä kuvat ovat Pelmaan myllykoselta.
Harmaahirsinen vanha myllyrakennus seisoo viellä paikoillaan.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, vesi on kyllä voittamaton elementti. Hienot väritkin on kuvissa, ilmeisesti kamera on ollut loisto-ostos? Tykkään kovasti noista heijastuksista vedessä - oikein voi tuntea miten aurinko paistaa sieltä tänne asti. Siis tänne vesisateeseen..

  VastaaPoista
 2. Ihana sinisyytta kuvissasi, vesi kaikissa olomuodoissaan viehättää aina.
  Tällaiset vanhat myllyrakennukset käyvät kohta harvinaisiksi, koska rapistuvat ja lahoavat. On hyvä, että niistä otetaan mahdollisimman monta kuvaa, niin jälkipolvetkin saisivat katseltavaa.

  VastaaPoista
 3. Elisa, kyllä olen oikein tyytyväinen kameraani. Jos otan automaatti maisema asetuksilla, värit voivat tulla liian kirkkaat. Onneksi osaan näpelöidä asetuksia jonkin verran, käytän paljon P asetusta. Mitähän kaikkia hienouksia oikein löydänkään kamerasta kun perehdyn. Kuvauspäivä oli viime torstai, silloin oli oikein ihana päivä. Täällä on satanut koko eilisen päivän ja tänään aamupäivällä, nyt paistaa taas aurinko. Toivon auringonpaistetta sinne myös.

  VastaaPoista
 4. Manteli, tuo sinisyys oli niiin kirkasta, aivan häikäisi. Viihdyn veden äärellä, istuskelin ja katselin kuohuja, olisin voinut viipyä vaikka kuinka kauan. Ikävä kyllä, paljon vanhoja myllyrakennuksia, annetaan rapistua, tai ne puretaan.

  VastaaPoista
 5. Täällä yksi koskifani hehkuu innosta, kun näkee näin kauniita kuvia. Jännä tuo toinen kuva, missä kosken edessä on aivan tyyni kohta.
  Upeat värit, kuten jo edellä muutkin kehuivat.
  Lopun lähikuvat myös viehättävät :-)

  VastaaPoista
 6. Uuna, eikös toisessa kuvassa näytä, kuin vesi olisi hetkeksi pysähtynyt padonharjalle, ennen syöksyä. Värit ovat olleet iloinen yllätys, kameran kanssa. Tulee mukavan värikylläisiä kuvia, tallentaa aika luonnollisesti värit. Kuvauspäivänä oli oikein kirkasta, mikä vielä korosti veden sävyjä.

  VastaaPoista