.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Lenkille, aurinko näyttäytyy!!!

Virtapiikki pamahti päälle, kun näin että ulkona pilkistelee aurinko.

Kolusin pitkin ojanpohjia, olisiko kukkijoita, tai jotain.

Olihan siellä, tuuli vain teki kiusaa tarkennusta piti tällätä monet kerrat.Tätä mollukkaa olin kuvaamassa kun kuulin yläpuoleltani iiii


Töyhtöhyyppähän se siinä lensi. Oli  ilmeisesti pesä lähellä, yritti harhauttaa minua
Kotipihassa lumipalloheisi nuokuttelee oksiaan painon alla. 
On ihan täynnä valkoisia pallukoita.

Juhannusruusu alkaa olla kauneimmillaan. 
Voimaa ja iloisuutta alkavaan viikkoon kaikille!

10 kommenttia:

 1. Olipa onni, että aurinko näyttäytyi ja pääsit kuvailemaan. Hienoja kuvia kaikki tyynni! Täällä satoi aamusta tuonne iltapäivälle, nyt paistaa aurinko ;)

  VastaaPoista
 2. Elisa, samalla tavalla täällä on sää käyttäytynyt. Kuvaamisesta on tullut tauti, pitää päästä päivittäin kuvailemaan jotain. Kuvasin juuri aivan tuskassa yhtä korua, korublogiini. Ne eivät ole mitään helppoja kuvattavia. Tulee helposti osa korusta epätarkaksi. Toivottavasti alkava viikko on lämmintä ja kaunista, kun olet lomalla.

  VastaaPoista
 3. Luonnonkukkapäivän vuoden teemakasvinkin, ahomansikan, ole päästänyt kuvaan. Tuuli on tosiaan viime päivinä haitannut kasvien ja öttiäisten kuvausta (ne kun tahtovat istuskella kasveilla). Lempparikuvani tällä kertaa kolmas alhaalta, tuollainen ruohonjuuritasonperspektiivi antaa tunteen makoilusta heinikossa... eli juhannustunnelmaa. Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin.

  VastaaPoista
 4. Kesäisiä kuvia, juhannusruusu on sitten iki-ihana kukka, ja sen tuoksu tuo mieleen lapsuuden juhannukset.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle myös.

  VastaaPoista
 5. Aah, juhannusruusu! Miten se voi olla niin kaunis? Ja hienosti, salaperäisesti olet sen kuvannut. Samoin muut kuvat. Onneksi aurinko paistoi ja onneksi jaksoit kahlata ojanpohjia :-)

  VastaaPoista
 6. Irma, ahomansikka oli oikukas, aina tuli epäterävä, tai ylivalottui. Pitäisi löytää oikein kaunis luonnon-niitty, sieltä saisi kauniimpia, heinikossa makoilu kuvia. Tuli tuostakin ihan kiva. Hyvää viikkoa sinulle myös!

  VastaaPoista
 7. Manteli, meidän juhannusruusu on nyt niin ison taakan alla, että oksat taipuvat aivan maahan asti. Pitää kehittää sille jonkinlainen tukikehikko. Kyllä juhannusruusun tuoksu avaa mielen lokerot lapsuusmuistoihin.

  VastaaPoista
 8. Uuna, otin hieman toisenlaisen kuvan juhannusruususta, sain siihen myös utuisen vaikutelma. Oli oikein hyvä taas kun kamera, houkutteli lenkille:)

  VastaaPoista
 9. Ihania suvikuvia ♥
  Viime aikoina tosiaan sade tai tuuli ovat olleet kuvaajan kiusana.
  Oikein suloista juhannusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Risusydän, kiitoksia. Oikein hyvää juhannuksen aikaa, sekä pieni ripaus taikaa sinulle!

  VastaaPoista