.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Puutarhasta ja polun varrelta

Kukkateema jatkuu, nyt on niin paljon kaunista kuvattavaa.
Tätä kukkivaa pensasta en valitettavasti tunnista, ei ole omasta puutarhasta.Suopursuja kasvoi pururadan varrella, ne ovat aina yhtä ihania.
Ilahduin kun löysin ne.


Nämä nuokuttivat päitään asfaltin reunalla, ne näyttivät hieman surumielisiltä.Vanamoiden kuvaaminen vaati hieman nöyrtymistä, ihan polvistumiseen asti.

Näiden kuvien välityksellä lähetän paljon hyvää energiaa kaikille, 
sain sitä itselleni paljon kuvausretkeltä.
  Voin jakaa teille koppa kaupalla!

12 kommenttia:

 1. Kiitos kuvista ja energiasta myös. Paljon ihania kuvia - istuttelin juuri pari tuntia kesäkukkia ja tuo energia tulee ihan tarpeeseen ;)

  VastaaPoista
 2. Elisa, hyvä että energia tuli tarpeeseen. Kesäkukkien kanssa on aina oma hommansa, mutta palkitsevat sitten kesän aikana, monin veroin ihanuudellaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanan lämpimät värit pensaskuvissa. Vanamokin jo näkyy kukkivan. Siitä minäkin haluaisin kuvan, mutta polvi on tehnyt tenän, eikä salli minkäänlaista kyykistelyä. Ainoa konsti olisi makuualusta. Kai se on vielä kaiveltava jostain.
  Kukkaenergiaa sain näistä kuvistasi, kiitos.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia kuviasi on hyvä katsella,
  Onni on omistaa hyvä kamera, joka minulla on vasta haaveena, että saisin makrokuvia.

  VastaaPoista
 5. Manteli, tulee aivan syksyfiilis, noista pensaskuvista. On niin syksyn värejä. Kannattaa kaivaa makuualusta esiin. Alustalla voi sitten pyöriä ja kieriä, etsien kuvakulmia. Hyvä että kukkaenergia virtasti sinne asti.

  VastaaPoista
 6. Seijastiina, tervetuloa blogiini katselemaan. Kauan säästin uutta kameraa varten, kameralla saa aika läheltä kuvia. Makroputki pitää joskus tulevaisuudessa ostaa, jos meinaa oikein pikkutarkkaa saada kuvattua. Kävin katselemassa blogissasi, sielä oli aivan ihastuttavia putouskuvia.

  VastaaPoista
 7. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on happomarja, ehkä Japanin happomarja tai hurmehappomarja. Juuri katselin pihassa noita pieniä kauniita kelloja, mitkä kovasti houkuttavat amppareita.
  Kauniisti olet pensasta kuvannut, smaoin suopursuja. Niihin olen aivan ihkuna, mutta nyt en vain ole ehtinyt kuvaamaan. Onneksi sinä olet.
  Kaikki kuvat niin kauniita :-)

  VastaaPoista
 8. Hienon tunnelman olet vanginnut näihin kuviin, ihan ovat energiapitoisia. Siellä vanamo kukkiikin jo ihan kunnolla. Ojakellukka on viehättävä luonnonkasvi, kuvauksellinen kaikissa asuissaan, varsinkin sitten siemenvaiheessa. Suopursu on meidän oma pikku luomurodomme.

  VastaaPoista
 9. Uuna, viisastuin jälleen en tunnistanut happomarja pensasta. Suopursuja rakastan, mutta saan niiden huumaavasta tuoksusta päänsäryn. En voi viipyä niiden keskellä pitkään.

  VastaaPoista
 10. Irma, kiva jos tunnelma välittyy katsojalle. Ojakellukka tuttu ulkonäöltä, nimi uusi. Tämä valokuvaus ja bloggailu laajentaa luontotietoutta. Käyn aina tiiraamassa, sinun blogisi kiinnostavia linkkejä.

  VastaaPoista
 11. Minä niiiin tykkään kukista ja kukkien kuvista, kauniita kaikkityynni!
  Ja oi, joko tosiaan vanamo kukkii, en ole vielä hoksannut :-)

  VastaaPoista
 12. Mags, kukkaset ovat niin ihania, sekä luonnossa että omassa puutarhassa. Huomasin vahingossa vanamot, kuljin koko lenkin nenä viistäen mättäitä. hi..

  VastaaPoista