.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Vihreän ja sinisen keskellä

Ympäröivä vihreys oli aivan häkellyttävää, taivaskin näytti sinisemmältä.
Vietimme mökkiviikonloppua.


Illalla juoksimme saunasta uimaan, vesi oli aika lempeää.


Kävin, tapani mukaan metsässä kävelemässä.

Löysin lakankukkia, toivottavasti tulee muutmia marjojakin.
Metsätähtiä, oli kauniina mattona metsäpolulla


Pyörin mättäiden seassa, monta tuntia kameran kanssa.
Aika katosi kokonaan, posket punaisina innosta palasin mökille.

12 kommenttia:

 1. Mukava että joku muukin saa ajan noin hyvin kulumaan pyöriessään mättäissä. Eipä sen kummempaa ihmisen tarvi. Kauniit kuvat. Käsitteletkö näitä? Vai saako musta tausta vaan värit hehkumaan?

  VastaaPoista
 2. On se kevät vaan aina yhtä yltäkylläisen kaunis, väreineen tuoksuineen ja linnunlauluineen. Täällä on jo kulottuneen kuivaa. Lämmintä lähes 30 astetta. tv; Seijamarjatta.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita kuvia, kamera mahtaa olla ihana. Tietysti kuvan ottajalla on myös suuri osuus tässä ;)

  VastaaPoista
 4. Luonto antaa voimia ja sisäistä rauhaa. Kyllä siellä kannattaa pyöriä, etenkin, jos on noin upeat puitteet :-)

  VastaaPoista
 5. Luonnonhelmassa ja varsinkin kuvatessa aika menettää merkityksensä ja kelloa ei katsota. On niin paljon tutkittavaa ja kuvattavaa.
  satumetsää parhaimmillaan kuvissasi; hienoja vihreään sävyjä:

  VastaaPoista
 6. Rva Pioni, metsä on yksi lempipaikkoja, siellä pyörin tuntitolkulla. Hyttyset ja itikatkaan ei pysäytä. Suuri osa kuvista on käsittelemättömiä, joihinkin olen lisännyt ihan vähän kontrastia. Nuo kaksi ensimmästä kuvaa tuli jotenkin kumman värikkäitä, kameran asetukset taisi olla vähän oudosti.

  VastaaPoista
 7. Seijamarjatta, onneksi täällä Suomessa on vielä kesän vihreyttä jäljellä kun tulette. Pääsettekö jo juhannuksekis, vai meneekö pidemmälle?

  VastaaPoista
 8. Elisa, olen oikein tyytyväinen kameraan, asetuksien kanssa vain, välillä sählää. Ensimmäiset kuvat näistäkin, vähän epätarkkoja ja värit, en oikein tiedä onko luonnolliset.

  VastaaPoista
 9. Uuna, luonnosta olen löytänyt, tyyneyden ja voimien latauskeinon. Palaan aina uudistuneena ja levollisena retkiltä.

  VastaaPoista
 10. Manteli, kyllä aika katoaa tyysti, se on oikein hyvä tällaiselle kelloon tuijottajalle ja täryyttäjälle. Rentoutuu ja unohtaa kaiken stressaamisen. Nuo kuvat on rakkasta satumetsästä, läheltä meidän mökkiä.

  VastaaPoista
 11. Kauniita, juuri tuota odotan lomalta; vihreyttä, sinistä taivasta, järven aaltojen liplatusta....

  VastaaPoista
 12. Tuikku, kesä on paras vuodenaika. Lomaan kuuluu ehdottomasti kaikki nuo elementit. Minulla olisi vielä pari ja puoli viikkoa töitä, sitten lomaa. jiihuu!!

  VastaaPoista