.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kesää on jäljellä!

Työviikko on alkanut sutjakkaasti,
ilman suurempia tuskia.
Iltaisin olen kävellyt, lainehtivien viljapeltojen keskellä.Äidin kukkapenkissä, unikoiden siemenkodat ovat koristeellisia
Liljat häikäisevän kauniita.

Äitiliinin ryöpsähtäneesta ilmasipulista, on iloa mehiläisillekkin.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille, nautitaan kesäisistä päivistä ja tummuvista illoista.

12 kommenttia:

 1. Pikkuisen on jo aavistusta loppukesästä kuvissasi,
  mutta tosiaan; vielä on kesää jäljellä ja hurmaava sadonkorjuuaika edessä :)
  Mukavaa heinäkuun loppua sinullekin ♥

  VastaaPoista
 2. Paras osa kesästä jäljellä: elokuu! Kauniit kuvat. Hikistä heinäkuun loppua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Upeita otoksia sinulla taas täällä, unikon siemen kodat on hauska kuva.
  Kesä kohta jo elokuulle pujahtaa ja maa alkaa keltavärin saada, ihan pikkuisen, mutta vielä on kesää!
  Mukavaa pikkulauantaita :)

  VastaaPoista
 4. Superkauniita ja superkesäisia kuvia ;) Ihanaa, että olet jaksanut illalla vielä nauttia kesästä. Minäkin tänään lähdin liikenteeseen! Tästä tosiaan pitää nyt varastoida talvelle aurinkoa ;)

  VastaaPoista
 5. Loppukesän värit ovat niin täyteläisiä ja maanläheisiä. Helle senkun jatkuu, iltaisin minäkin yritän rahjustaa kuvailemaan.

  VastaaPoista
 6. kaksi ensimmäistä kuvaa tallentavat hyvin tämän hetken luontoa, nyt on tosiaan pietaryrttien ja saunioiden aika: keltaista ja valkoista, auringohaalistamia kesän värejä.
  Onneksi elokuu on vielä kokonaan edessä! kesä senkun jatkuu!

  VastaaPoista
 7. Risusydän, kyllä luonnossa näkyy jo, kuinka kesä hiljalleen taittuu syksyä kohden. Kaunis, täyteläinen aika, elokuu ja elonkorjuu aika.

  VastaaPoista
 8. irma, kyllä täällä nyt hiki tirsuu 33 astetta lämmintä varjossa. Elokuu on kaunis, odotan isoja mollukka kuutamoita, elokuulla kuun väri on hohtava punainen.

  VastaaPoista
 9. seijastiina, unikon kota kuvassa, taustalla olevat oranssit liljankukat, antavat kivan värin taakse.Viljapellot ovat jo kauniin okran sävyisiä osittain.

  VastaaPoista
 10. Elisa, ajattelin, että iltaisin otan vielä irti kaiken minkä saan jäljellä olevasta kesästä. Nautin luonnosta ja sen muuttumisesta, auringosta ja sateesta ihan kaikesta;). Varastoidaan oikein urakalla kesää.

  VastaaPoista
 11. Manteli, pidän maanläheisistä väreistä, okrasta, ruskehtavista, vihreän lämpimistä sävyistä.Oi! ja pian tulee puihin hienot syysvärit. Toivottavasti saadaan täälläkin, jonkunlainen ruska.

  VastaaPoista
 12. uuvana, peltojen laidalla, kypsyvä vilja kahisi tuulessa mukavasti, lämmin tuuli siveli poskia. Nautin rauhallisesta kävelystä, tuolloin maanantaina kun kuvasin, nuo kuvat, ei ollut liian tukalaa.

  VastaaPoista