.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Keskiyön värileikki

Valoisina iltoina, ei malta mennä nukkumaan.
Puolen yön aikaan katsoin ikkunasta. :OOOO!
 Taivaalla tanssi  laskevan auringon "tulimeri"
Toisella puolella taivas värjäytyi lilan sävyin.
Hienoa oli.
Toivon kaikille hyvää, lempeän kesäistä viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania auringonlaskukuvia, alin on ehdoton suosikkini.

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunista! Joskus sitä voi nähdä näitä upeita väriesityksiä, nämä on kyllä todella hienoja. Huokailen tässä vielä lisää ja palaan alkuun ihastelemaan..

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat. Samanlainen iltataivas oli eilen täälläkin. Pihaltani ei vaan ole noin hyvää kuvakulmaa auringonlaskuun, joten kuvaamatta jäi.

  VastaaPoista
 4. Oippadoo, mitkä kuvat! Onpa upea taivas.Eilen illalla vähän ennen nukkumaanmenoa olin näkevinäni jotain, mutta tästä olis pitänyt lähteä kävelylle, että olis voinut kuvata, seuraava työpäivä painoi päälle joten en jaksanut lähteä... olis kyllä pitänyt.

  VastaaPoista
 5. Upea näytelmä! Häkellyttäviä värejä.
  (Loimotuskuvat näyttävät muuten hurjan jänniltä kun niitä katsoo ylösalaisin - on kuin "maa" olisi palavaa vettä tai jokin ihmeellinen, epätodellinen pinta.)

  On ollut niin ihana lämpimiä kesäöitä, ettei oikein tiedä miten päin olisi: illalla ei malttaisi mennä nukkumaan ollenkaan, mutta toisaalta haluaisi herätä varhain että voisi auttia aamusta - vähäse hankala yhtälö jos ei kuitenkaan halua/voi nukkua päivää. :P

  VastaaPoista
 6. Manteli, on niin ihmeellistä, kun laskeva taivaanranta on tulenhohtoinen, toisella puolella taivas hillityn lila/sinisävyinen.

  Elisa; harvoin saa vangittua oikein mehevän auringonlaskun, mielessäni ajattelin "Ollappa nyt jossain vesistön ääressä" Vedestä tulee vielä hienoja kuvajaisia, väriloiston toistoa.

  Sari; olin niin hohteessa kuva saaliista, että piti vielä yöllä avata kone ja ladata kuvat. Onneksi on vielä lomaa, muuten ei onnistuisi.

  VastaaPoista
 7. irma; minunkin piti kipittää ukon aamutossuissa pitkin peltoja ja läheistä tietä. Olin niin tärinässä, kun huomasin värit, etten ehtinyt jalkineita miettiä, olisi pitänyt;(

  Kaarnikka, tiirailin myös seuraavana iltana taivaalle, toivorikkaana, aurinko tyytyi vain tossahtamaan, tylsästi harmauden sekaan höh! mitä peliä?

  Uuvana, joskus sitä on aivan mykkänä väreistä. Vähän oli vaikeuksia valotuksen kanssa, mutta aika hyvin sain kohdilleen. Taivaan-ranta vain meni mustaksi, todellisuudessa oli vielä valon kajastusta maisemassa vähän.
  Olen nyt loman aikana, lipsahtanut aivan normaalista päivärytmistä, tulee varmasti karmea todellisuuten tupsahdus, kun loma loppuu:(

  VastaaPoista
 8. Siis aivan upeaa!!!::o
  Avan ihastuttavat kuvat, minä en jaksa valvoa enää että sais yökuvia, toisella silmällä kyllä vilkasin ulos minäkin ,miten kaunis oli taivas!
  Ilahduttavat kuvat todella!
  Oikein tulimeri :D

  VastaaPoista
 9. Olipa uskomattoman upea taivas! Ei ihme, ettet malttanut mennä nukkumaan. Näitä taivaita ei turhan usein näe.
  Hurmaavat otokset.

  VastaaPoista
 10. seijastiina, tavallisesti minäkin olen iltauninen. Nyt loman aikana, olen ollut valveilla myöempään. Olin juuri laahustamassa sänkyyn, kun näin väriloiston, virkistyin hetkessä. Kiva jos saatoin ilahduttaa myös sinua kuvilla.

  VastaaPoista
 11. Taru, vain muutaman kerran aiemmin olen osunut kameran kanssa yhtäaikaa, ihailemaan auringon laskua. Hienoja auringon laskuja olen nähnyt, mutta ei harmikseni ole ollut kameraa käsillä.

  VastaaPoista