.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

torstai 22. heinäkuuta 2010

Kuunlilja

Kauempaa niin vaatimattoman näköinen kukka,
on lähemmin tarkasteltuna valtavan kaunis.

Levollista viikonloppua kaikille:)

8 kommenttia:

 1. Upeat kuvat!
  Siis liekkö tuo kukinto oikean kuunliljan kukka, meillä mökillä on sitä, mutta ei vielä kuki.
  En muistakaan että siinä oli noin kaunis kukka.
  Fantastic!
  Mukavaa viikonloppua, ja Kyllä Moona on oikea reissukissa, osaa olla teltassakin eikä hihnassa :)

  VastaaPoista
 2. Hienot kuvat! Minulla ei taida kuunlilja kukkia tänä vuonna, ei ainakaan vielä kuki.. Mutta tuoksu niissä on myös huumaava!

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanat kuunliljat ja kuvat!

  VastaaPoista
 4. seijastiina, tämän kuunliljan lehdet ovat yksiväriset vihreät. Paiskasin sen viereen maahan maaten, tiirailin kukkia taivasta vasten. oi! näytti siitä katselu perspektiivistä ihan erilaiselta. Mukavaa viikonloppua, myös sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Elisa, en muista kukkiko nämä viime vuonna näin kauniisti?. Ehken huomannut, hosuin faartilla ohi.

  VastaaPoista
 6. Rva Pioni, olin itsekkin iloinen kuvista. Joskus pitää katsella kuvauskohdetta, eri suunnista, ihan hassuistakin. Lopputulos voi olla positiivinen.

  VastaaPoista
 7. Kuunlilja on kyllä kaunis, niin kukat, lehdet kuin kasvin nimikin. Siinä on kokonaisuutena jonkinlaista "pehmeää viileyttä".

  VastaaPoista
 8. uuvana, olen nyt vasta vallan huomannut , kuunliljankin kauneuden. Kyllä, sinä sen sanoit, siinä on "pehmeää viileyttä".

  VastaaPoista