.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kuvajaisia11 kommenttia:

 1. Väreilevää ja kaunista! Näitä katselisi vaikka kuinka kauan. Toinen kuva erityisen mielenkiintoinen ja hieno, taiteellinen, kuten kolmaskin :-)

  VastaaPoista
 2. Uuna, on hauskaa kuinka vedessä voi nähdä niin erilaisia muotoja, sekä värejä. Valokuvaus harrastus on herättänyt katselemaan ympäristöä aivan eri tavalla kuin aiemmin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvajaisia, herkkiä ♥
  Mukava näin rauhassa katsella ruudulta, olin päivällä kuvaamassa lumpeita, ja voi sitä hyttysten ja paarmojen määrää siellä veden äärellä!

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman kauniita!!!
  Kolmas kuva sai ihan haukkomaan henkeä.

  VastaaPoista
 5. Kuvajaiset viehättävät aina salaperäisyydellään, ei aina ihan tiedä, mikä kuvastuu veteen. Kolmas ja viimeinen lemppareitani.

  VastaaPoista
 6. Risusydän, kuvjaisten kuvaaminen hauskaa, ellei ole oikein itikoita. Viikonloppuna oli aika kova tuuli, rannalla vei itikat mukanaan. Kävin kurkkaamassa kuviasi, siellä oli kauniita.

  VastaaPoista
 7. Taru, tykkään, että miehen virveli on paljon mielen kiintoisempi veden pinnalta katsoen. hi!

  VastaaPoista
 8. Manteli, kuvajaisissa tuttuihin asioihin, tulee aivan uudenlaisia muotoja. Kuvasin lisää alkuviikolla, merenranta retkelläni. Samat kuvat tästä postauksesta, ovat omia lemppareitani, kolmas ja viimeinen.

  VastaaPoista
 9. Moni asia on paljon hienomman näköinen veden pinnalta kuvattuna. Ovat kuin maalauksia, upeita!

  VastaaPoista
 10. Elisa, olen nyt kuvannutkin paljon kuvajaisia. On ollut paljon herkullisia aiheita. Aivan usein niistä tulee, aivan vesiväri maalaukset mieleen.

  VastaaPoista
 11. Suosikkini on myöskin tuo kolmas kuva! hiano

  VastaaPoista