.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Lapsuutta neljä päivää

Lapsuuden maisemissta vietetyt, ihanat loma päivät.
Lempi uimapaikassa, kukkivat lumpeet.
Hiekka oli yhtä pehmoista ja valkoista kuin ennenkinÄiti 90 v on viettänyt lapsuutensa, tämän veden ääressä.
Hän nautti suunnattomasti, kesäisistä päivistä.
Kuten tämä kimalainenkin.
Aurinko kultaa maiseman, järvi on peilityyni.

Ja äiti 90v sieltä soutaa faartilla, kala saaliin kera.

16 kommenttia:

 1. IHANAT lumpeet!!
  Täällä on niin räjähtäneitä lumpeita vaan!
  Vesi on ihanaa, kuvasi taas upeita, ja äiti on ihana kaunis rouva!
  Ihan saman näköinen kun meidän asiakas, ja ikäkin on yhtä arvokas!
  Mikä ihana lempeys kuvissasi, tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 2. seijastiina, olin niin hohteessa lumpeiden kanssa, että meinasin tuiskahtaa veteen kameran kera. Oli mukava katsoa, kuinka äiti vielä pystyi nauttimaan auringosta, aalloista hyvistä eväistä ja lapsuutensa maisemista.

  VastaaPoista
 3. Lempeä tunnelma todella välittyy tänne asti. kauniit!

  VastaaPoista
 4. Kauniit nuo lumpeet ja vesi, ah, kuinka raikkaalta näyttää.
  Lämpöä huokuu kuvat sekä teksti, lapsuuden päiviin on joskus hyvä palata.

  VastaaPoista
 5. Rva Pioni, lomapäivät veivät sananmukaisesti lapsuuteen, puhelimme paljon lapsuutemme tapahtumista. Hyvä jos sain napattua tunnelmaa, kuviin mukaan, tunnelma oli todellakin lempeä.

  VastaaPoista
 6. Pehmyt piirto, nämä olivat ensimmäiset lumpeet tänä kesänä, mikä parasta rakkaimmissa maisemissa.
  Kirjoitin valokin kiteiden puolelle, enemmän lapsuus muisteluita. Muistot tulivat pinnalle, hyvällä tavalla.

  VastaaPoista
 7. Olivieno, kiitos pljon. Lämpimästi tervetuloa blogiini katselemaan, mukava kun kommentoit:)

  VastaaPoista
 8. Ihanat lumpeet ja veden värit ja valot.

  VastaaPoista
 9. uuvana, päivät olivat kirkkaat ja kauniit, ilta-aurinko värjäsi maiseman kullan hohtoiseksi. Olin oikein odottanut, löytäväni lumpeita entisistä paikoista ja olihan niitä viellä siellä:)

  VastaaPoista
 10. Lummekuva on kuin taulu. Ihanaa olla lapsuudenmaisemissa, minäkin ikävöin usein lapsuudenkotiini. Äitisi varmasti nautti kalareissustaan, harva 90-vuotias näin reippaasti soutelee. Kauniit lapsuudenmaisemat sinulla.

  VastaaPoista
 11. Manteli, otin lumpeista kymmenittäin kuvia. Helposti tuli epätarkkoja, muutamia kivojakin sekaan mahtui. Maailma on täynnä toinen, toistaan kauniimpia paikkoja, lapsuuden maisemat ovat silti niitä rakkaimpia ja kauneimpia. Äitiä voi vain ihailla, hän on todella sitkeä pakkaus. Ei uskoisi tänään, että viime syksynä hän kaatui ja selkä murtui. On sisukkaasti kuntouttanut itsensä takaisin liikkuvaksi.

  VastaaPoista
 12. Ihania lämpimiä rakkauden täyttämiä kuvia. Äitisi on sitkeä sisupussi ja kaunis nainen! Ollapa itsekin tuossa iässä noin hyväkuntoinen..
  Lummekuvat ovat hienoja, heijastukset näkyvät todella kauniisti. Kauneutta riittää nyt joka paikassa!

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia sinäkin sait sieltä, naurattaa ihan kun katselen omiani... taaskin aivan samat kuvat otettu ja sit vielä julkastukin melki samat.. onkohan meillä samat aivot ja vain eri kroppa... ( paitsi mä en osaa kirjottaa runoja niinkun sinä ;) Huomasin että Valorullakin on melki samoja kuvia kollaaseissaan ;))

  VastaaPoista
 14. Elisa, kiitos kommentistasi:)Mieli tulee aina iloiseksi, kun pystyn saamaan kuviin tunnetta ja tunnelmaakin mukaan. Äiti on ihailtava ihminen, hän omaa hersyvän huumorintajun, rakkautta ja ymmärrystä, sekä anteeksi antoa hän on osannut käyttää elämän voimanaan. Lumpeista olin aivan lääpälläni, kun odotin niin niiden kuvaamista.

  VastaaPoista
 15. Kaarnikka, kyllä tein saman havainnon, samalla päällä tässä mennään näköjään. Osaat jotain muuta sitten paremmin kuin minä, ellei runoa ja roosaa, koko ajan paasaa, niinkuin meikäläisen pää. Otat kyllä parempia valokuvia, minä olen liian hätäinen, fiuu jo menossa, ennenkuin kamera ehtii edes kunnolla laueta.

  VastaaPoista