.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Lummelampi

Löysimme viime viikolla ihanan lammen.

Lumpeita oli valtavan paljon.
En päässyt oikein lähelle kuvaamaan, lammen reunat olivat jyrkät.

Vähän yritin zoomailla

Hyvää viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Oi, miten se todellakin on ihana lampi...mahtavaa tehdä löytö, tällainen.

  VastaaPoista
 2. Onpa niitä paljon, hieno löytö. Hassusti seisovat nuo kukat varren päässä, yleensä niiden näkee kelluvan veden pinnalla. Yritin kuvata veneestä lumpeita, mutta tuuli heilutti venettä niin, ettei siitä mitään tullut. Pitänee mennä tyynellä uudelleen.

  VastaaPoista
 3. Sari, kyllä oli hieno näky. Otimme isoon saaviin, muutaman lumpeentaimen. Veimme mökkimme rantaveteen, olisi niin ihanaa jos sielläkin kukkisi valkoinen lumme.

  VastaaPoista
 4. Irma, katsoin samaa, että kukat kurkoittelevat korkealle. Samassa lammessa osa kukkasista tyytyi tyynesti kelluskelemaan veden pinnalla. Veneestä on hieman hankala kuvata.

  VastaaPoista
 5. Hieno löytö! Bongasin samanlaisen lammen kun tulimme hieman eri reittiä tänään siskon luota kotiin ;) Kauniit värit ja tosiaan vähän hassu tuo lumme vartensa nokassa, ehkä hän ajatteli kuvaajaa ja oikaisi selkänsä!

  VastaaPoista
 6. Elisa, kyllä olin hohteessa löydöstä. Vähän oli jo ötökät kerinneet järsiä lehtiä rumiksi. No ensi vuonna tiedän, missä kahlailen kuvaamassa. Toisella puolella lampea luulisin olevan matalampaa. Nyt olimme syvässä päässä lampea, reunatkin korkeat, olin vähällä tuiskahtaa päälleni, kameran kanssa.

  VastaaPoista
 7. Upeita lummekuvia! Lummelammen löytö on oikea aarre, satumainen tunnelma.

  VastaaPoista
 8. Onpa runsaasti lumpeita. Lumme on kaunis veden valtiatar, joka nostaa miellekuvia lapsuudesta.

  VastaaPoista
 9. Taru, Lumpeet kasvoivat osittain pitkien varsien nokassa, en ole nähnyt tuollaista ennen.Varmasti menen vielä kuvaamaan sinne, tuolloin oli niin kuuma, meinasi tikahtua.

  VastaaPoista
 10. Pehmyt piirto, en ole sattunut aiemmin paikkaan, jossa olisi noin runsaasti lumpeita. Ihanan näköistä oli.

  VastaaPoista