.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Myrskypilviä?

Viikonlopulla, olimme vetouistelemassa mökillä.
Lähdimme matkaan, vaikka taivaalla seilasi epäilyttävän näköisiä pilviä.


Ilma oli lämmin, päättelimme, jos vettä tulee, niin ei meitä palella.
Tuulikin yltyi, siitä en pidä lainkaan.
En halua veneillä, keikuttavalla säällä.


Pilvet kuitenkin meinivät menojaan, vaikka seilasivatkin tummina, ihan päidemme yläpuolella.
Saimme oikein kauniin veneilyilman, yhtään kalaa emme kyllä saaneet.
Se ei haitannut, saimmepa ihailla maisemia.

10 kommenttia:

 1. Pilviä en ainakaan minä väsy ikinä katselemaan.. Kauniita ovat nytkin kuvissasi.. Veneily ei tosiaan ole kivaa, jos tuulee kovasti!

  VastaaPoista
 2. Oi mitä pilviä. Ensimmäinen kuva on todella vaikuttava, pilvi on kuin iso ilma-alus.
  Hienoja yksityiskohtia. Pilvet ovat jotenkin melkeipä kauneimillaan loppukesän "korkealla" taivaalla.

  VastaaPoista
 3. Elisa, usein vain katselen taivaalle vaikka kuinka kauan, pilvien muuttuvia muotoja. Tylsillä automatkoilla, kun itse ei tarvitse ajaa, tiirailen taivaalle.

  VastaaPoista
 4. uuvana, pilvet olivat nyt jotenkin hassusti, aivan kuin hiuksia hipoen välillä. Odotin koko ajan, milloin alkaa tulla vettä kaatamalla, mutta eipäs tullutkaan, joten sain rauhassa tiirailla niitä kameralla.

  VastaaPoista
 5. Toiseksi viimeisessä kuvassa ihana sinisyys ja valonsäde kurkistaa pilven takaa. Tyyntä järvenpintaa katselee vaikka kuinka kauan, se jotenkin rauhoittaa mieltä.

  VastaaPoista
 6. Pilvet on kauniita ja mielenkiintoisia, katselen niitä paljon ja kuvaankin.
  Toiseksi alin oli lämpöä herättävä eniten, pidän myös muista kuvistasi :)

  VastaaPoista
 7. Manteli, pidän myös samasta kuvasta. Valo tulee hauskasti säteenä alas. Vaikea oli saada kuva, joka ei lasahtanut yli/alivalottuneeksi. Järvi ja vesi ovat, järven rannan kasvatille tärkeitä. Vesi on niin rauhoittava elementti.

  VastaaPoista
 8. seijastiina, ajattelen usein pilvet ovat ainutlaatuisia, juuri sellaisena näen ne vain kerran. Pilvet muuntuvat koko ajan, muuttavat muotoaan. Niissä voi nähdä hassuja asioita, isoja kasvoja ja vaikka mitä. Hyvällä mielikuvituksella.

  VastaaPoista
 9. Pilvibongariksi on varsinkin veneillessä kiva heittäytyä. Ihmeen nopeasti muuntavat pilvet näköään ja sijaintiaan. "Tuulettomissa" kuvissa myös hienot heijastukset.

  VastaaPoista
 10. irma, minulla oli oikein otollinen pilvibongaus mahdollisuus, en jaksanut vetouistella. Veneilimme kolmisen tuntia, oli aikaa katsella rauhassa taivaalle. Rentouttavaa:)

  VastaaPoista