.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Sisaren luona

Saimme viettää, rentouttavan mukavan illan sisareni luona.Maukasta naposteltavaa, oli tajolla. Raikkaan limeboolin kera.

Ilta painui hiljalleen pehmoiseen hämärään.
Kynttilät, ympäri pihaa, valaisivat lempeällä tunnelmalla. Kuvasin ilman kameranjalkaa,
joten vähän tuli utuvaikutelmaa kuviin:(

Saimme vielä illan päätteeksi, upean värien loiston taivaalle.
Kuvauspaikka ei ollut ihan ideaali, värejä voi ihailla.
Pillikkäät ja nokkoset pisteli sääriin tässä kohdassa.

Huominen työpäivä tuntuu vielä niin kaukaiselta, mutta kyllä se sieltä uhkaavasti lähenee.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille : )

12 kommenttia:

 1. Täällähän on tutun näköistä, mä oon jossain nähny nuo kukkatörpöt ja kynttilät ... hih! :) Upeasti sun kuvat onnistuivat, omieni julkaisu jää myöhempään..

  VastaaPoista
 2. Kaarnikka, kiitos mukavasta illasta, myös E, kiittää. Vähän tuli, utuisia noista hämärän kuvista, mutta iltavaikutelma aika mukava. Hyvää reissua sinulle, nauti!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja varmasti hyvää seuraa kun sisaren kanssa saa sitä viettää ♥
  Sama juttu, huomenna töihin, plääh.. Mutta kestetään se kuin naiset eikö! Hyvää viikkoa sinullekin ;)

  VastaaPoista
 4. Elisa, kiva päätös lomalle, vierttää aikaa kaikkien, itselle tärkeiden ihmisten kanssa. Kyllä me kestetään huominen, tosta noin vain. Toisaalta on ihan kivakin, jo mennä töihin. Välillä se on ankeaa, kun ei ehdi ja jaksa enää iltaisin tehdä mitään mukavaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanaiset värit auringonlaskuissa ja oikea tunnelmapiha teillä. Nyt kun illat hämärtyvät, saa oivia kynntiläkuvia.

  VastaaPoista
 6. Hienoja tunnelmakuvia. Komeita auringonlaskuja on näkynyt viime aikoina täälläkin. Tykkään pimenevistä illoista ja elokuu on lempparikuuni.

  VastaaPoista
 7. Manteli, auringonlaskun värit olivat aivan epätodelliset. Sisaren pihall tummuva ilta oli niin kivan näköinen. Olen oikein kynttilä hassu, mies sanoo, että poltan pian koko "tivolin", tarkoitti varmaan meidän taloa. Yritän olla kyllä varovainen.

  VastaaPoista
 8. irma, nyt oli monenlaista tunnelmaa. Elokuun illat ovat kuin lämmintä, tummansinistä samettia, pidän niistä myös kovasti. Oikeastaan ei ole kurjaa vuodenaikaa, ehkä syksy, silloin kun on oikein harmaata ja sateista. Mutta sitten voi sytytellä kynttilöitä:), laittaa takkaan tulen ja kääriytyä lämpimään huopaan.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihastuttavan tunnelmallista, ihana ilta teillä ja upeat puitteet.
  Kynttilät on aina ihania ja iltojen pimetessä on kiva taas kaivaa niitä esille.
  Upeat kukka asetelmat ja kaikki yötaivaineen on fantastic!
  Mukavaa työ viikkoa, kyllä jaksaa varmasti, kun on saanut niin paljon ,hyviä muistoja ja kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 10. Mukavia tunnelmakuvia, hienot on puitteet teillä ollut.
  Tummenevat illat ovat loppukesästä tunnelmallisia, niin kauan kun vielä ei ole sysyn koleutta ilmassa.

  VastaaPoista
 11. seijastiina, tunnelmointi on ihanaa. Olen odottanut, että saan harjoitella "hämärä" ja yökuvia kamerallani. Vanhalla oli aika vaikea saada hyviä, latistuivat helposti. Nyt on jo tiistai ja olen solahtanut sujuvasti työelämän pyörteisiin. Ei tunnu enää niin ankealta lainkaan:)

  VastaaPoista
 12. uuvana, meillä oli oikein mukavaa, iltakin oli leppoisen lämmin ja tuuleton. Kiva päätös lomalleni ja sisareni loman aloitukselle. Täällä oli viimeyönä aivan tuhoton ukkosen ilma, taivas valkoisena koko ajan. Ei mitään taukoja salamojen välillä, uh! vähän peloittavaa.

  VastaaPoista