.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Voi tätä kesää!!

Kesä tarjoaa parastaan, huumaannuin, auringonpaisteesta.
Kissan kelloista
Ojan penkalle paistoi aurinko, paivänkakkarat kissankellot ja
monet muut kukat kurkoitteliat aurinkoon.
Nämä apilankukat olivat todella suuria!
Oi! löysin penkereen, jossa kasvoi ahomansikoita isona mattona.
Rypsi kukkii, "partasutit", reunustavat ojan vartta.
Tämä on kaunis, en tiedä mikä.
Valkoista, pienen pientä harsokukkaa versoili, joka paikassa.

Nyt lähden tiirailemaan aaltoja ja aurinkoa, haistelemaan lämpimiä tuulia.
Hyvää viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, aivan ihania. Kesä niissä jokaisessa. Mansikasta tuli aivan vesi kielelle ;p

  VastaaPoista
 2. Puna-apilat ja partasudit ovat ihanan värisiä, yleensä tykkään valkoisista kukista, mutta nämä pääsevät rinnalle. Ja metsämansikat tietysti :-)
  Ihania kuvia, kesää :-)

  VastaaPoista
 3. Oijoi, mitä ihania kuvia, kissakellokuva lempparini. Ahomansikat ovat nameja.

  VastaaPoista
 4. Ihana, lämpöinen loikoilu hetki kukkien keskellä, aurinko paistaa ja joitakin poutapilviä seilaa sinisellä taivaalla. Tämä on rakkautta Suomen kesään. Tosi ihanat kuvat, joista huokui lämpöä ja mansikan makeutta. Mikä lämpöinen hengäys kävikään kun kulki noiden partasutien reunustamaa pellon reunaa.
  Ihana postaus, hienojen kuvien kera (oilisiko tuo tuntematon sininen Peurankello).

  VastaaPoista
 5. Nyt on kesä parhaimmillaan, kukkia riittää joka makuun. Ensimmäiset ahomansikat pistelin eilen suuhuni, on niissä mahtava aromi. Oikeat kesäfiilistelykuvat!

  VastaaPoista
 6. Elisa, olin onnessani kuin lapsena kun löysin mansikkapaikan ja kukkivat ojanpenkat.

  VastaaPoista
 7. Uuna, puna-apilat olivat isoja ja muhevia, partasuditkin ovat tänä vuonna valtavan isoja, ovat saaneet vettä ja aurinkoa sopivasti.

  VastaaPoista
 8. Manteli, kissankelloja pitää aina kuvat ovat niin herkkiä ja kauniita. Ojanpenkka oli sopivan suojainen, ettei tuuli päässyt heiluttelemaan kukkia, joten sain kerrankin tarkan kuvan.

  VastaaPoista
 9. Pehmyt piirto, mukavaa että pystyin välittämään kesäisen hetken kuvien välityksellä. Vielä kun olisin saanut sen kirkkaan kiurun laulun, joka soi peltojen yllä. Kyllä, se voi olla peurankello hyvinkin, tunnen niin huonosti kasveja:(

  VastaaPoista
 10. irma, kun lähdin lenkille olin vielä osaksi työ huolien vallassa, vaikka loma on alkanut. Sitten tupsahdin keskelle kesää, kuppelehdin ojanpenkoilla pitkän tovin. Olin niin iloinen ja rentoutunut kun tulin takaisin "kuvasaaliin" kanssa.

  VastaaPoista