.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

torstai 5. elokuuta 2010

Peltoja hunajankukkasin


Työmatkani varrella, pellot ovat muuttuneet okran ja kullan väreihin.
Välissä loisti lila hunajankukka pelto, siinä piti lyödä jarrut pohjaan.

Lähemmin katseltuna kukkarypäs.


Mehiläiset ahkeroivat
Muutama ruiskaunokkikin loisti muiden kukkien seassa.

4 kommenttia:

 1. Tutun näköistä - tosin minulla on vain puoli aaria hunajakukka"peltoa", ruiskaunokkia ja sinistä pellavaa toinen mokoma. Hunajakukka on tosi tehokas kasvi houkuttelemaan kimalaisia ja mehiläisiä. Tuoksuukin pitkään matkaan. Onkohan jonkun mehiläistarhurin kylvämä pelto? Kuvassasi on muuten mantukimalainen.

  VastaaPoista
 2. irma, täytyyköhän minunkin tehdä pieni hunajankukka pelto ensi kesänä, tai kukkaketo. Tuolla näkyi paljon perhosia, neitoperhonen esimerkiksi. Hamikseni ei ollut aikaa kuin hätäisesti napata muutama kuva. Aha mantukimalainen, kiva tietää;)

  VastaaPoista
 3. Kaunista, ihanan näköistä suorastaan. Minäkin olen jo lämmennyt tuolle hunajankukalle - kuulostaa olevan oikea perhosmagneetti ;) Sitten vaan istutaan pellolla ja näpsitään ihania kuvia..

  VastaaPoista
 4. Elisa, mielestäni pellot ovat ihanan herkullisen väriset. Hunajankukkien joukossa oli tosi paljon perhosia. Taidan ensi kesänä kylvää vähän.

  VastaaPoista