.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 15. elokuuta 2010

SyyshortensiaOikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
-Valokki-
Joka pitää "saduista", voi käydä lukaisemassa tuolla.

18 kommenttia:

 1. Kaunis on syyshortensia ja ihana "satu", minäkin tunsin lentäväni tuulen vierellä.

  VastaaPoista
 2. Minä aikoinaan ihastuin tähän syyskukkiaan. Tahdoin sen pihaani, mutta en saanut mesestymään, vein mökille. Siellä Savon sydämessä viihtyy ja kukkia näkyi tulevan runsaasti, mutta enpä taida nähdä täydessä kukoistuksessaan.
  Nyt täytyy rientää töihin, joten luen sitten iltasadun, kun tulen.

  VastaaPoista
 3. Manteli, syyshortensia on ilahduttavan kaunis syyskukkija. Mukava, että pääsit satuun mukaan:D

  VastaaPoista
 4. Pehmyt piirto, olen seurannut henkeäni pidätelllen kuinka, noiden pensaiden käy. Toisen pensaan alku oli ankea, naapuri kelasi raktorilla yli. Nyt se on alkanut kasvamaan ja kukkiikin. Pieniä ovat vielä nuo pensaat noin 60-70cm korkeita, mutta aika elinvoimaisen näköisiä.

  VastaaPoista
 5. Ai kun kauniita ja valoisia kuvia.
  Syyshortesia on aina vain kestosuosikkini kuvauskohteena. Sen kukat ovat kuin pehmeää nukkaista posliinia, pinkkeine nappisilmineen.

  VastaaPoista
 6. Upea syyshortensia!
  Ihanaa kun näin syyskesälläkin on kauniita kukkijoita. Loistavat kuvat :D

  VastaaPoista
 7. uuvana, makasin hiki hatussa jumppa alustalla puskan juurella. Ensimmäiset 60 kuvaa tietokone nielaisi jonnekkin, ei löytynyt koskaan. Syyshortensia on lempikukkasiani, samasta pensaasta saa hyvinkin erilaisia kuvia. Nuput ovat tosiaan hauskan pinkkejä.

  VastaaPoista
 8. seijastiina, olen yrittänyt vaalia noita pensaita. Hanhikkien lisäksi, ovat harvoja tähän aikaan kukkivia. Ovat joutuneet kokemaan kovia, mutta ilmeisesti paikka on niille sopiva, koska nyt kukkivat aika hyvin.

  VastaaPoista
 9. Istutin tänä kesänä syyshortensian. Pikkuinen avasi juuri ensimmäiset (vielä pienet) kukkansa. On se komea pensas isona. Tykkään erityisesti kuvasta, jossa on sinitaivas taustana.

  VastaaPoista
 10. irma, olen katsellut kaihoisasti isoja syyshortensia pensaita puutarhoissa. Ehkä jonain päivänä omanikin kasvavat suuriksi pensaiksi. Kukat ovat mielestäni niin kauniit. Sinistä taivasta vasten hempeys korostuu:)

  VastaaPoista
 11. Kaunista ja herkkää! Minäkin pidän tuosta sinisestä taivaasta taustalla ♥

  VastaaPoista
 12. Hyviä kuvia sinulla Valokki ja muutenkin kaikki blogisi mielenkiintoisia.
  Käy katsomassa ja muut kanssa Teuvon kuvat blogia

  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  Ja komentoikaa

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 13. Upeita kuvia taas! Myös edellinen sarja rakkaista ja muista on tosi hieno.
  Minulla on loma venähtänyt nyt aika pitkäksi. Olen kasvattanut ja ihaillut akvaarioitani facebookissa ja on minulla siellä viinitilakin, joten ei ihme, että aika kuluu.
  Oikein hyvää loppukesää sinulle :-)

  VastaaPoista
 14. Elisa, sininen taivas korostaa mukavasti kukkien värejä ja muotoja.

  VastaaPoista
 15. Teuvo Vehkalahti, sydämellisesti tervetuloa blogiini! Ilahduttavaa jos löydät blogeistani kiinnostavaa luettavaa ja katseltavaa. Kävin jo kurkistelemassa blogissasi. Sieltä löytyy vaikka mitä tutkittavaa, hienoja kuvia ja kerrontaa. Pitää palata vielä uudelleen katselemaan.

  VastaaPoista
 16. Uuvana, kiitos kivasta kommentista. Olenkin ihmetellyt minne olet joutunut, akvaarioon sukeltanut. Oi ja viinitila! Hyviä raikkaita ja valoisia syksyn päiviä sinulle myös,

  VastaaPoista
 17. Oletpa ikuistanut kauniita kuvia syyshortensiasta. Se on todellinen pihan prinsessa kauniine kukkineen.

  Mukavaa viikonloppua Sinulle.

  T. Erjuska : )

  VastaaPoista
 18. Erjuska, tervetuloa blogiini. Mukavaa että kuvani miellyttävät. Syyshortensiaa olen kuvannut jo monta kertaa, aina vain se näyttää kauniimmalta ja kauniimmalta. Aina pitää ottaa lisää kuvia. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista