.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

torstai 2. syyskuuta 2010

Historian havinaa

Keskiviikko illan piristykseksi suuntasimme, sisaren kanssa, Isonkyrön kotiseutumuseolle kuvaamaan.
Museoalueen ihastuttavat rakennukset nököttävät vieri vieressä.

Ihan vieressä sijaitsee Isonkyrön vanha kirkko, joka on erittäin kaunis.

Kävimme myös Napuen taistelun muistomerkillä, joka oli vaikuttavan näköinen. 

Aurinko laski tyynessä illassa, Kyrönjoen pinta oli tyyni ja kaunis.

6 kommenttia:

 1. Komeita rakennuksia, minua viehättää aina jotankin tuulimyllyt, ovat kauniita.
  Mennyt aika käväisee mielessä kun katselen, ja Napuen muistomerkki tykkeineen on todella vaikuttava, koskettava.
  Jälleen upeat kollaasit :D
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Nää historialliset rakennukset on niin ihania.Kävin viime viikonloppuna Loviisassa ja tällä viikolla Haminassa ja Ruotsinpyhtäällä ja olen vanhojen paikkojen lumoissa.Kauhea yrittää valita mitä laitan blogiin kun kuvia on järkyttävä määrä.

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvakollaasit. Auringon valo saa rakennusten pinnat hehkumaan lämpimästi.

  VastaaPoista
 4. seijastiina, vanhat rakennukset ovat kauniita, ihan harmaatkin hirsiset. Kun pääsimme Napuen muistomerkille, ilta jo hämärsi. Oli vaikeata saada tarkennettuja kuvia, tärähtäneitä otoksia tuli liuta.

  Henrietta, tunsin kuinka menneet esi-isät laskivat käden olkapäälle, vanhan kirkon kuusien katveessa, kuvasin hohteessa taas kerran. Oi kävin ihastelemassa blogiasi, sielä oli kaunista, vanhaa, ihanaa. Menen vielä uudelleen.

  Pehmytpiirto, kiitos. Pidin noista kirkon kiviseinistä, jotka aurinko värjäsi mukavan lempeästi. Oli pakko laittaa kollaasit, en osannut päättää mitä laittaisin, tuli otettua paljon kuvia.

  VastaaPoista
 5. Kaunista vanhaa aikaa olet tallentanut, rakennukset näyttävät hyvinhoidetuilta ja muistomerkki on vaikuttavan näköinen. Kirkossa on kauniita yksityiskohtia, kuten holvi-ikkuna.
  Kuvakollaasit ovat kivoja katsella, niistä näkee monta kuvaa samalla kertaa. Kunpa minäkin osaisin tehdä kuvakollaaseja, onkohan se vaikeaa?

  VastaaPoista
 6. Manteli, vanhat rakennukset ovat niin kauniita, ilahdun aina kun näen hyvin hoidettuja ja kunnostettuja vanhoja taloja. Autiotalot ovat myös kiinnostavia. Kuvakollaasien teko on helppoa, jos käytät Picasa kuvankäsittely ohjelmaa, muutamalla naksauksella, voi koota ja muutella mielensä mukaan. Voin neuvoa myöhemmin jos sinulla on Picasa käytössäsi.

  VastaaPoista