.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 21. syyskuuta 2010

"Liekeissä"

Vaahtera on yksi kauneimmista puistamme syksyllä.
Sen väriloisto on joskus aivan huimaavan hieno.


11 kommenttia:

 1. Kyllä, aivan kuin tulenlieskat, vieläpä lehtikin tuo tulenliekin mieleen.
  Voimakkaat ja vahvat värit.

  VastaaPoista
 2. Tulen leikkiä vaahterapuissa, upeat ♥
  Kyllä on kauniita juuri nyt vaahterat, erivärein loistokkaita , ihanaa aikaa ♥

  VastaaPoista
 3. Vaahtera on ainoa asia jota odotan syksyisin.Olet täysin oikeassa sen kauneudesta.Rakastan sen värimaailmaa ne on mun lemppareita.En ole vielä nähny omilla kulmilla näin herkullisia värejä ehkä kohta.

  VastaaPoista
 4. Kyllä syksy on kaunis ja värikäs, vaahtera on kaikkein kaunispukuisin näin syksyllä. Vaahterasta saa kauniin ja kestävän kranssin, voi säilyä monta vuotta ja pitää värinsä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis vaahtera onkin ja taivaskin niin sininen.

  VastaaPoista
 6. Komeat kuvat vahvoine väreineen olet ottanut.

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kauniita kuvia. Vaahtera on kyllä todella kaunis puu. Huomasin omalla pihalla että sinne on ilmestynyt pikkuinen vaahteravauva ... täytyy hellästi hoivata sitä jotta se kasvaisi isoksi puuksi.

  T. Erjuska

  VastaaPoista
 8. Valokille on jotain blogissani, olet luonnonläheinen ihana ihminen ♥
  Käytkö katsomassa?

  VastaaPoista
 9. Pehmyt piirto,
  seijastiina,
  Henrietta,
  irma,
  Manteli,
  Erjuska,
  Kiitos, kiitos teille kaikille kommenteista, niitä on aina hauska lukea. Tuon kuvauspäivän jälkeen, täällä on satanut ja ollut ihan pilvistä, harmaata ja niin syksyistä. Vaahterat ovat olleet silti kiva väri pilkahdus.

  Eija, lämpimästi tervetuloa valokuvablogiini, en muista että olisit käynyt aiemmin?.

  seijastiina, voi kiitos paljon, mukava yllätys, kaunis tunnustus, piristi perjanti iltaani!

  VastaaPoista
 10. Kylläpä on ihanat!!! Minusta on kaunein tuo alhaalta otettu kuva "vihreistä oksista" joiden reunat ovat kultaa. Pilvisen päivän päikkäreiltä heräsin ja katselin ikkunasta puistovaahteraa. Se on harmaanakin päivänä kaunis, vaikkei olekaan ihan liekeissä. Lempipuuni!

  VastaaPoista
 11. Rva, Pioni, vaahtera on kyllä syksyn piristys. Väripilkku harmaudessa. Mielestäni tuo vihreä oksainen kuva on aika hauska, "tulireunuksin".

  VastaaPoista