.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Matkalta mamman luokse

Kaunis ilma houkutteli kävelemään, lähdin äitini luokse visiitille.
Matkan varrella, näkyi kaikkea mielenkiintoista.

Tutkin kaikki lätäköt ja ojanpohjat, niinkuin lapsen koulumatkalla.


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Miten kauniisti oletkaan saanut syksyn tallennettua! Kiitos ihanista kuvistasi. Tänään pyörälenkillä juuri ihailin syksyn värejä,niin suuri ilo valtasi minut. Suloista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. keijukainen, Kiitos sinulle :) minulle tuli myös niin iloinen ja hyvä olo, ympärillä näkyi niin paljon kaunista. Olin pitkästä aikaa energinen ja vauhdissa, kun tulin lenkiltä. Kivaa ja iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Syksy lataa meihin talvea varten oikean väripaukun ja sinä latasit ne blogiisi, kaunis lenkkeily reitti.

  VastaaPoista
 4. Värikkään syysretken tein kuviesi parissa, piristysruiske tulevaan työviikkoon, kiitos.
  Aurinkoista ensi viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Pehmyt piirto, onneksi on tuo valokuvaus harrastus, voi sitten oikein harmaina päivinä katsella värikkäitä syksyn kuvia. Eksyin vähän mutkan kautta, kun menin äidin luo.

  VastaaPoista
 6. Manteli, olin oikein ihasuksissani, kun aurinko kirkasti maiseman. Heijasti valoaan mättäisiin ja lätäköihin. Pihlaja oli niin hienon punasävyinen, aivan niska kenossa piti kuvata. Valoisaa kivaa viikkoa sinulle myös:) PS: Loppuviikosta minulla pitäisi olla oikein aurinkoista.

  VastaaPoista
 7. Kuvistasi näkee heti, kuinka kaunista meillä täällä Suomessa on!
  Ihanat kuvat, väsyttää, mutta että minä nautin väreistä ♥
  Pienet joet on ihania, purot ja vesi yleensäkin, ihanat puut värikkäät matkallasi :)

  Hyvää alkanutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
 8. Olipas tosiaan kaunis värikyllästetty retki. Nuo heijastukset vedessä olivat upeita! Kiitos näistä kuvista ja retkestä ja aurinkoa myös tälle viikolle.

  VastaaPoista
 9. seijastiina, eikös vain. Meillä on kaunis kotimaa, vaihtelevat ihanat vuodenajat. Oli värikäs, matka äidin luokse.

  VastaaPoista
 10. Elisa, kirkas ilma vielä korosti syksyn värejä. Vesilammikon heijastukset olivat mielenkiintoisia. Viikko on tarjonnut kauniita kirkkauta päiviä, iloitaan niistä ;)

  VastaaPoista