.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Patjan sisään muurautuneena

Flunssani on todella sitkeää laatua. Eilen kävin vähän haistamassa raitista ilmaa.
Jalat tärisi ja hiki lensi. Halusin ihan pikkasen vain, kuvata syksyä puutarhassani.
 Syyshortensia oli saanut vaaleanpunaisen sävyn.
 
 Luumut ovat jo kypsiä, notkuttavat puun oksia alas.
 
Kirkkaita värejä löytyi joka paikasta.
 
Keräsin koppaan, maahan pudonneet omenat, teen niistä hilloa kun tervehdyn.

Kun en ole päässyt kuvaamaan, olen maanut läppäri vatsan päällä ja leikkinyt valokuvillani.
Seuraavanlaista jälkea siitä tuli, ehkä käytän noita kuvia tarina ja runo postauksissani.
Alemman nimeksi sopisi "Lapin kaipuu"

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Parane pian ,kyllä näyttää olevan sitkeä flunssa, huii..:(
  Mutta kaunista olet taas jaksanut tehdä kaikesta huolimatta, aivan upeita kuvia, ihania omppuja, ja taitavasti käsiteltyjä kuvia.

  VastaaPoista
 2. Sitkeitä on tämän syksyn flunssat, omanikin kesti melkein kaksi viikkoa. Samoin tyttärellä. Paljon paranemisterveisiä täältä!
  Hienoja kuvia ja olet taitava kuvankäsittelyssä!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti flunssa hellittää pian. Kauniita kuvia jaksoit käydä ottamassa, ihanat syksyn värit. Syyshortensia on kaunis kukkanen.
  Hienoja nuo käsitellyt kuvat, minä en osaa yhdistellä kuvia, tekisi mieli mennä kurssille, jos sellainen olisi täällä lähimaastolla.
  Parane pian♥♥

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja värikkäitä kuviahan otit puutarhasta. Makoisan näköisiä luumuja, olisi kiva saada oman puun kasvattamia luumuja. Tälläkin korkeudella jotkin lajit menestyy.

  Tuossa viimeisessä oli paljonkin Lappin kaipuun aineksia.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Seijastiina,
  Elisa,
  Manteli,
  Pehmyt piito,
  Kiitos teille kaikille, paljon, kannustavista kommenteista, ne piristävät kummasti, sängyn pohjalla viruvaa. Nyt on jo elämä alkanut hiljaa palailla. Olen päässyt jo pystyasentoon. Heikottaa kyllä. Mieheni lupasi tänään kerätä luumut, luulen että niitä tulee useampi sanko. Tänä vuonna tulee runsain sato puun elin aikana.

  VastaaPoista
 6. Voi isosisku parkaa, lähetän täältä raikkaita mintun ja eukalyptuksen tuoksuisia nenua avaavia terveisiä. Meillä tuo miehenpuoli köhii ja honottaa,,ääk! mitähän tekis tungen valkosipulit sieraimiini niin en saa tautii..ainakin pysyy ukkokulta loitolla hiihhiii;) Ihanat kuvat, tuo lapinkaipuu kiva!!

  VastaaPoista
 7. Minulla on sama pulma, sitkeä flunssa tuli reissutuliaisina, nyt on puheääiki melkein kadonnut kokonaan. Toivottavasti tämä ei jää viikkokausiksi tähän kiusaksi.

  Minä kun en tiedä kuvankäsittelystä oikein mitään niin saanko udella millä ohjelmalla olet alimmat kuvat tehnyt? Hienoja "kuultokuvia".

  VastaaPoista
 8. uuvana, flunssa on tänä syksynä todella sitkeää ja kiusallista. Olin kauan huonossa kunnossa, ennenkuin kuume nousi, kuumetta kesti 5 päivää, aina vain on yskä ja kurkku kipeä. Toivottavasti paranet pian, vie niin voimia, kauan sairastaminen.
  Olen tehnyt "hämykuvat" Picasan kuvankäsittelyllä, hauaisin myös oppia käyttämään Paint Shop Prota joka minulla on, mutta on hieman hankalaa kun on englannin kielinen versio.

  VastaaPoista