.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

lauantai 30. lokakuuta 2010

Laskevan auringon lumoissa

Laitan vielä diaesityksen viime viikkoiselta valokuvaus retkeltäni merenrantaan.

10 kommenttia:

 1. Mukava kooste olisin katsonut pidemmänkin;)

  VastaaPoista
 2. Ihana ♥
  ...kuin olisi itsekin istunut siellä rannan kivellä........

  VastaaPoista
 3. Upea luonnon värileikki auringon laskiessa, nautinnollista katseltavaa. Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 4. Ari, kuvia olisi ollut kyllä paljon enemmän. Nyt jälkeenpäin katsellen huomasin, että mukaan oli lipsahtanut muutama kuva jossa horisontti vähän kallellaan. No ei haitannee:)

  VastaaPoista
 5. Risusydän, kiva kun viihdyit kanssani rantakivellä.

  VastaaPoista
 6. Manteli, tein diaesityksen, koska uusia kuvia en ole napsinut. Olen ihan hirveän väsynyt, jalat tärrää ja huh huh. Ilmakin niin harmaa, sytyttelen taas illaksi kynttilöitä, paljon joka paikkaan se piristää. Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit kuvat, lempeä järvi rantoineen on kaunis ,tuolla voisin olla ja nauttia katsellen luonnon taideteoksia, kaunista ♥

  VastaaPoista
 8. seijastiina, auringonlasku ja vesi, vastustamaton yhdistelmä minulle. Luonto on niin äärettömän kaunista, joka päivä se yllättää ja ihastuttaa uudella tavalla.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kun veit näin harmaana ja pimeänä iltapäivänä tällaiseen kultamaahan. :)

  VastaaPoista
 10. uuvana, hauskaa että pääsit harmaasta iltapäivästä, hetkeksi aurinkoiselle rantakivelle. Hassua, vaikka kuvaisi jokaisen auringonlaskun, samasta paikasta, ovat ne hyvin erinlaisia. Edellisen postauksen kuvat ovat samalta illalta diaesityksen kuvien kanssa.

  VastaaPoista