.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 26. lokakuuta 2010

Lempeä auringonlasku meren rannalla

Tänään olin pakannut lämpimiä vaatteita ja kamera värmeet autoon jo aamulla.
Töistä päästyäni kurvasin matkalla merenrantaan.
Tervetuloa istumaan kanssani rantakivelle, 
katselemaan auringonlaskua ja värien hehkua.

 Hyvää loppuviikkoa kaikille!
-Valokki-

20 kommenttia:

 1. Noissa kuvissa voisi viipyä vaikka koko illan - mutta ei nyt kuitenkaan kerkiä : ) Ihania tunnelmia ja värejä. Mukavaa viikkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Sielu lepää- osatolle kuuluvat nämä kuvasi. Hienoja kuvia hienoista näkymistä!

  VastaaPoista
 3. Erjuska, oli harvinaisen kaunis ilta. Melko tyyni, aurinko lämmitti mukavasti, vaikka on jo muuten vilpoista.

  VastaaPoista
 4. maaretta, tuli oikein levollinen ja hyvä olo tuolla meren rannalla. Värit olivat aika hulppeat, vähän on vaikea saada onnistumaan niitä ihan todellisina.

  VastaaPoista
 5. Auringonlasku on aina yhtä ihana elämys, kuvasi saivat minut haaveilevalle mielelle, kauniita ja rauhallisia. Kiitos mukavasta retkestä♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta hetkestä taas kuviesi parissa!!

  VastaaPoista
 7. Manteli, kuvausreissu oli oikein rauhoittava, käsiä vain alkoi palella. Aluksi kuvasin käsineet kädessä, kun aurinko laskeutui, piti säädellä nippeleitä niin tiheään, käsineet olivat tiellä. Piristävä kuvausketki joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 8. Jaana, kiva kun sain luovuttaa hitusen auringonlaskun lumoa teille myös.

  VastaaPoista
 9. Sinä olit sittenkin koko illan :) arvasin ettet malta lähteä kesken pois. Upeita kuvia sait!
  Mihis huommenna mennään :)

  VastaaPoista
 10. Kauniita kuvia.. elän niiden lumoissa..

  VastaaPoista
 11. Oij oij kuvat sulaa silmissä, ovat kauniita..... ;)

  VastaaPoista
 12. Kaarnikka, juu en malttanut lähteä. Ilma oli niin kaunis ja aika lensi siivillä. Ei ollut kylmä eikä nälkäkään. Kyllä kuvaaminen on hauskaa puuhaa.

  VastaaPoista
 13. ulleriina, olen iloinen että voin ilahduttaa ja välittää tunnelmia kuvillani :)

  VastaaPoista
 14. Ari, auringonlaskut ovat aina niin erilaisia. Värisävyt voivat vaihdella ihan laidasta laitaan. Eilinen ilta oli oikein ihana. Aurinko lämmitti mulavasti ja merenlahti oli tuuleton. Sain rutkasti raitista ilmaa ja melkein 200 kuvaa.

  VastaaPoista
 15. Voi mikä ilo on ollut istahtaa kivelle rannalle, rakastan järviä ja meriä, kiitos että sain viettää upean päivän iltaan kanssasi ,nauttien uljaista, upeista maisemista, ihanaa on ollut ja luomavan kaunista ♥

  Ihan sanaton olen minäkin fantastisten kuviesi lumoissa, ihanat kuvat!

  Ihanan leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
 16. seijastiina, tulin niin iloiseksi ja tunsin itseni pitkästä aikaa voimakkaaksi tuon kuvausretken jälkeen. Vesi on minulle rakas elementti, järven rannalla varttuneena. Meri on jotenkin mystinen ja hieman peloittavakin. Eilen meri oli levollinen ja kiltti.

  VastaaPoista
 17. Aih kun oletkin dokumentoinut kauiin illan kultahetken ja valon häipymisen hienosti kuviin.
  Nämä loppusyksyn auringonlaskut ovat jotenkin niin kauhean kirpaisevan... konkreettisia, miten sen nyt kuvaisikaan. Olin itse yhtenä päivänä iltapäivällä Suomenlinnassa meren äärellä. Oli pilvinen päivä ja olin jo lähdössä kotiin kun äkkiä selkeni ja tuli ihan kirkas ilta. Oli niin kaunista että jäi ihan niille sijoilleni istumaan, en meinannut viitsiä poiskaan lähteä ollenkaan vaikka kylmäkin alkoi tulla.
  Valo alkaa olla niin arvokasta kun päivät niin pimenevät.

  VastaaPoista
 18. uuvana, tuona iltana aikomukseni oli myös vain käväistä katsomassa merenrannalla. Toisin kävi, viivyin ihan tummeneviin hetkiin saakka. Aion käydä tervehtimässä merta tällä viikolla, jos on kauniita ilmoja. Nyt aurinko laskee jo niin aikaisin kun kelloja on siirretty.

  VastaaPoista
 19. Vaikkei tuosta ole aikaakaan kun olet kuvannut tuntuu että nämä ihanat kuvat ovay valovuosien päästä. Niin ollut pimeää ja synkkää nyt että tuo tuntuu ihan kesältä. Voi melkein aistia vielä auringon lämmön.
  Tosi ihana sarja ja antaa uskoa vielä auringon noususta joku päivä:)

  VastaaPoista
 20. Henrietta, tuolloin oli oikein ihana, lempeä auringonpaiste. Tänään olin kuvaamassa samassa paikassa. Paikka oli kuin eri maailmasta. Taivas oli harmaa ja mereltä tuuli kylmästi hrr. Onneksi sain muutaman kivan kuvan, kun tuli pimeää.

  VastaaPoista