.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Marraskuun värejä

Kirpeän raikas viikonloppu tarjosi paljon raitista ilmaa ja ulkoilua.
Lauantaina maisemasta löytyi paljon värejä.Hyvää alkavaa viikkoa!

20 kommenttia:

 1. Harvinaisen paljon värejä vielä löysit, punaisia lehtiäkin, marraskuun tunnelmia. Auringonlaskukuvat ovat mahtavia, tummanpuhuvat pilvet korostavat ilta-auringon värejä.

  VastaaPoista
 2. Manteli, punaiset lehdet loisitvat ihanasti, aurinko sai ne suorastaan palamaan. Ensin näytti siltä, että aurinko tyytyy heittämään vain muutaman väriviirun taivaalle. Mutta heittikin vähän enemmän. Olen nyt yrittänyt kuvata jalusan kanssa, mikä on välttämätön, jotta saisi kuvia pimeässä.

  VastaaPoista
 3. Raikasta raikasta, näytön täydeltä. Kiitos;)

  VastaaPoista
 4. Mie tykkään eniten tuosta jääkuvasta!! Upea!!

  VastaaPoista
 5. Ari, talven raikkaus ja kirkkaus ovat ihania. Tuulettavat päätä ja mieltä oikein mukavasti.

  VastaaPoista
 6. Jaana, olen oikein odottanut, milloin pakkasherra aloittaa järvenpinnan kuvioinnin. Nyt sain jo tiirailla kameran kanssa muutamia jääkiekuroita.

  VastaaPoista
 7. Eka kuva huippu! Venekuva se vihreä tuuliajolla oleva, melki samanlainen kun mulla, vaikka otettiin ihan eri aikaan... ;) Hassua että osataankin nähdä asioita niin samoin. Halauksia ja voimia tulevalle viikolle sisko.

  VastaaPoista
 8. Se kuva, missä puitten varjot kuvastuvat järven pintaan, on tosi hyvä. Siinä on jonkinlainen oivallus, tavallisuudesta poikkeavuutta. Punaisissa mustikanlehdistä taas on loistava kontrasti. Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 9. Oikein upeita kuvia,mustikanlehdet on lempparini. Terveisin....

  VastaaPoista
 10. Oih, kaunista! Toiseksi alimmainen kuva aivan ihana samoin veneen vesittynyt perä, pilvet kuvastuu kivasti veteen.

  VastaaPoista
 11. Kävin tuolla toisessa blogissasi ja siellä arvioinnit kuvistasi voi siirtää suoraan tähän blokiisi.
  Jokaista kuvaa erikseen arvioimatta voin todeta jokaisen *Marraskuun-Värejä* sisältävät kuvat kauniiksi ja korkeatasoisiksi Marraskuun värejä esitteleviksi otoksiksi....!

  VastaaPoista
 12. Voi miten paljon kaunista siis löytyy vielä marraskuussakin, ihanat kuvat, ekakin oli aivan ihana ja jää kuva, ja kaikkihan ne oli omalla ihanalla tavalla kauniita, huh, nyt tulee toistoa, mutta niin se vaan on.

  Iloista alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 13. Upeita kuvia! Löysit vaikka mitä.. veneitä, riitettä - ja värejä ;)

  VastaaPoista
 14. Kaarnikka, sain muutaman muunkin samansuuntaisen kuvan, kuin ensimmäinen. Olin yllättynyt kuinka kuiva kasvi, voi näyttää koristeelliselta. Nauroin itsekseni kun katselin kuviasi, samanlaisia, olemme valinneet viellä julkaisuunkin. Voimailovalohali siskolle:)

  VastaaPoista
 15. Pekka Aalto,
  tervetuloa blogiini:) Kuvien sommittelu on joskus hankalaa, joskus sommitelma asettuu ihan itsestään silmään sopivaksi. Pidän myös puiden heijastukuvasta.

  SeijaMarjatta, punaiset lehdet olivat ihastuttava väriläiskä. Paljon ei enää lehtiä näkynyt muuten. Halaus sinulle ja terveisiä M:llekin

  Valoru,
  Nuo alimmaiset kuvat olivat haastavia kuvattavia, oli niin pimeää. Toiseksi alimmaiseen kuvaan sain veteen heijastuvat pilvet esiin. Hieman mystinen vaikutelma tuli siihen:)

  VastaaPoista
 16. Eko,
  olen oikein ilahtunut kommentistasi. Omille otoksille tulee vähän sokoksi, on aina mukava saada palautetta.

  seijastiina,
  olin niin onnellinen kun pääsin taas oikein riehumaan vapaasti kameran kanssa. Oli mukavaa seuraakin. Pitkä viikonloppu luonnon keskellä oli oikein hauska. Iloista ja valoista viikkoa sinulle:)

  Elisa!
  miten kiva kuulla sinusta;) Karanneita ja huonosti talvehtimaan laitettuja veneitä löytyi aika paljon rannoilta, tuo yksi raukka nökötti keskellä vettä. Jäätynyt järven jää on hauska kuvauskohde. Iloa viikkoosi;)

  VastaaPoista
 17. Kauniita Marraskuun värejä vaikka kuinka monta! Itse pidin eniten kolmannesta ja viidennestä. Niihin katse jäi kiinni.

  VastaaPoista
 18. SeppoSalminen, kiitos kommentista:) oli viellä aika värikäs viikonloppu. Jääkuvioiden tutkiminen on mielenkiintoista. Niistä voi löytyä vaikka mitä. Usein huomaa vasta kuvaa tarkastellessa kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 19. Ekakuvassa olin aistivani aivan kuin pitkäjalkaisia olioita:)
  Todella upeita kaikki kuvasi..

  VastaaPoista
 20. ulleriina, kyllä ne voisivat olla joitain olioita. Kuvia kertyi paljon tuona aurinkoisena viikonloppuna. Sen jälkeen ei ole paljoa aurinkoa näkynyt. Hyvää viikon jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista