.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 30. marraskuuta 2010

Ritaalan sillalta

Tein taas pienen pikavisiitin, talviseen kirkkaaseen päivään.
 Isokyröön mentäessä on pieni kapea Ritaalan silta,
joka ylittää  Kyrönjoen. Sula vesi huurusi pakkasessa.

12 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika kuinka kaunista..
  Mitenkä on edes mahdollista?
  Tämä täällä ihan silmät ymmyrkäisinä...

  VastaaPoista
 2. ulleriina,
  Jokimaisema oli ihanan utuinen, värit pastelliset. Olisin viipynyt paljon pidempään, mutta kädet sekä jalat eivät vielä oikein kestä suurta rasitusta.Olin oikein tyytyväinen kun jaksoin jo vähän liikkua ja kuvata.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on kauniit maisemat Kyrönjoella, olet saanut kuviin ihania talvielementtejä, kuuraa, jäätä, lunta, usvaa. Yksinäinen kivi auringon kultaaman usvan keskellä on satumainen ja toiseksi alimmaisessa kuvassa kuuraiset puut taipuvat kauniisti veden ylle.
  Kiitos talvisesta retkestä Kyrönjoelle.

  VastaaPoista
 4. Oido oido... ihanaa, että pääsit käymään tuolla joella. Itse en ole sinne päässyt valoisaan aikaan (pimeetä jo kun tulen töistä) Hienoja kuvia sait lahjaksi, joenhaltijalta ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pakkasen huuruttamat kuvat joelta, voiko olla kauniimpaa ♥

  Iloista joulukuuta, lempeitä ajatuksia

  VastaaPoista
 6. Hyvään aikaan olet lähtenyt liikkeelle ja saaliina aivan upeita kuvia ;)

  VastaaPoista
 7. Kyllä on kaunista luontoa!! Yritin löytää suosikkejani, mutta kaikki taitavat olla :)

  VastaaPoista
 8. Kaunista on ja varsinkin kun auringon pilkahdus osunut juuri oikeaan paikkaan.

  VastaaPoista
 9. Kaunista! Talvinen päivä on lyhyt, mutta sitäkin kauniimpi. Toivotaan pikku kätösille ja jalkasille parempia päiviä, kipu pois hus!

  VastaaPoista
 10. Manteli,
  Kaarnikka,
  Retki oli ripeä,
  kun olen kipeä:), ilma oli niin kaunis. Helposti vain tuli ylivalottuneita kuvia. Olin vain vajaan tunnin reissussa. Mutta kivasti sain nappailtua.

  Timppa,
  mielstäni kaksi alimmaista kuvaa tuli raikkaita ja kuulaita. Auringonvalo kultasi kivasti koivun oksat.

  seijastiina,
  Iloista joulukuun alkua sinulle myös. Tällaiset pienet kuvausretket ovat lääkettä mielelle ja ropalle.

  Ari,
  Muistin, että aiemmin olin nähnyt pakkasella joesta nousevan upeat usvat. Löysin heti hyvän kuvauspaikan. Ei tarvinnut onneksi kauaan etsiä.

  Jaana,
  Valotusta piti säädellä edestakaisin. Usva utu, meinasi tehdä kuvista epätarkkoja. No naputtelin vauhdilla. Muutama tuli aika mukava:)

  Henrietta,
  Valon ja varjojen kanssa on välillä taiteilemista, kameran asetusten kanssa. Aina oppii jotain uutta, kun kokeilee eri säädöillä. Ei kannata paukutella auromatiikalla. Nyt on ollut niin herkullisen näköistä luontoa, kuuraista ja aurinkoista.

  Valoru,
  Kyllä on ollut ihanat ilmat, vaikka oli kylmää. Tänään oli jo ihan mukavaa, pakkanen on lauhtunut huomattavasti. "Päivä" on vain 5 t 25 min ;) Kätöset ja jalat ovat jo paremmat välillä. Onneksi niin :) välillä särkee ihan sikana.

  VastaaPoista
 11. Taikajoki! Mahtavia kuvitunnelmia.

  VastaaPoista