.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

lauantai 20. marraskuuta 2010

Sommarösund ja Raippaluodon silta

Päiväretkemme suuntautui tänään Vaasan rannoille.
Aurinko paistoi kauniisti menomatkalla. Hyinen tuuli puhalsi mereltä rantakiville.
Sommarösundin poukamassa oli tuuletonta ja lämmintä

Nokipannukahvit ja eväät maistuivat makoisilta rantakivillä.Paluumatkalla, Raippaluodon silta valoineen näytti koristeelliselta.


Retkeltä saimme taas siskon kanssa paljon hyvää mieltä ja iloista pulppuilevaa energiaa.
Iloista viikonlopun jatkoa jokaiselle!
-Valokki-

16 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä siellä oli noin tyyntä. Meillä täällä Kotkassa tuuli niin että oli tukka lähteä. Vaan hyviä kuvia olet saanut. Jää sinistä näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Voi jestas, oli ensimmäinen reaktioni, ja tässä silmät ihailusta pyöreinä katselen kuviasi ,siis UPEAT!!

  Tuo siis on se pisin silta, täällä meillä vain toiseksi pisin tämä Tähtiniemensilta.

  Ihanat kuvat!
  Minä olen sanaton nyt!

  VastaaPoista
 3. Raikasta ja kuulasta valokuvaa pukkaa jälleeen, näitkö siellä muuten paljon ihmisiä. Nimittäin Kaarinka on ollut juuri samoilla paikoilla kuvaamassa ja teidän molempien kuvat ilmestyivät peräkkäin.

  VastaaPoista
 4. 2 ja 3 mun suosikkikuvat. Teillä on ollut ihana retki ja on aina kivempaa mennä yhdessä kun yksin:)

  VastaaPoista
 5. Rantakivien ovat saaneet kauniin jääkuorrutuksen, upeita muotoja. Kauniita rauhallisia kuvia, siltakuvat ovat tunnelmallisia iltavalaistuksessa. Nokipannukahvit maistuivat teille varmaan kuvaussession jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Kivet rannassa ovat todella kauniita. Silta- ja rantakuvat aivan upeita. Varmasti hieno retki, ihania kuvia. Nytpä kipitän siskosi kuvia katsomaan ;)

  VastaaPoista
 7. Pekka Aalto,
  tuossa salmenpoukamassa oli tyyntä. Samoin kun pääsimme illalla sillalle, tuuli oli vaiennut. Päivällä tuulisilla paikoilla viuhui kyllä aika voimallisesti.

  Seijastiina,
  Oli jälleen kiva kuvauspäivä, en ole aiemmin käynyt sommarösundissa. Varmasti käymme vielä uudelleen kuvaamassa, viimeistään keväällä.

  Ari,
  eipä ollut paljon muita ihmisiä. Kaarnikka ja minä:) hän on sisareni:) Kuljemme paljon yhdessä kuvaamassa, retket ovat aina kokopäivä reissuja. Pakkaamme aina reput piukkaan evästä ja paljon päälle lämmintä vaatetta. Nytkin olimme kuin naparetkeilijät. Monta takkia päällekkäin, tuuli mereltä on melko raakaa.

  VastaaPoista
 8. Henrietta,
  toisessa ja kolmannessa kuvassa yritin saada veden maitomaiseksi, aaltojen liikkeen pysäytettyä. Sisaren vinkeillä sain kivan vaikutelman kuviin.

  Manteli,
  tuulisella rannalla talvi puhui jo raakoja. Huurteisia huuteli. Poukamassa, kesä viellä lymyili kivien välissä. Raippaluodon silta on kaunis valaistuna. Aina sitä pitää pysähtyä kuvaamaan.

  Elisa,
  olin taas kuin eri ihminen kuvauspäivän jälkeen. Saimme niin paljon kirpeää tuulta, auringon säteitä ja siskoenergiaa.

  VastaaPoista
 9. Hieno sarja kuvia päivästä tummenevan illan sävyihin.

  VastaaPoista
 10. Seppo Salminen,
  päivä oli oikein hyvä kuvaamisen kannalta. Oli monenlaista valaoa, ensin paistoi aurinko kirkkasti, sitten tulivat pilvet ja lopuksi laskeutui sininen hämärä.

  VastaaPoista
 11. Kauniit kivikuvat jääkuorineen. Sillan kupeessa olevalla P-paikalla olen jokin vuosi sitten yöpynyt (matkailuautossa) Raippaluodossa käydessäni. Tuota siltaa piti tietysti iltapimeällä kuvata...

  VastaaPoista
 12. irma,
  hauskasti oli jäähatut kivillä päässä. Raippaluodon silta on aika massiivinen. Päivällä kirkkaalla säällä on kiva kävellä korkeipaan kohtaan kuvailemaan. Sillalta jatkuvan tien varrella on kauniita kuvauspaikkoja.

  VastaaPoista
 13. aiks hieanot siltakuvat! vaikeaaa sanoo mikä noista ois paras... hienosti lamppuihin tulee mageet säteet, kun aukkoa pienentää!

  VastaaPoista
 14. Timppa,
  tervetuloa blogiini. Valaistu silta oli houkutteleva kuvauskohde. Kokeilin eri aukoilla millaista lopputulosta tulisi. Sillan valot heijastavat myös taivaalle hauskan värityksen.

  VastaaPoista
 15. It has a light and very nice tones

  VastaaPoista
 16. The day was beautiful and sunny, but cold. We boiled coffee, camping stoves and ate our packed lunch sandwiches. The bridge is Finland's largest. In the evening, lit beautiful.

  VastaaPoista