.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Auringon pilkahduksia

Kuvasin eilen Vaasassa Suvilahden rannassa
auringon iloisia pilkahduksia siskoni Kaarnikan kanssa. 
Tuuli oli purevan kylmä, mutta rantaan ei tuuli onneksi sopinut,
  joten saatoimme viipyä auringon laskuun saakka.
-Valokki-

19 kommenttia:

 1. Hieno tuo kolmanneksi alin jossa auringontähti katsoo puun hangasta! Ai että, kyllä tulee ihan pieni kateudenpoikanen kun katsoo näin aurinkoisia talvikuvia. Tuntuu että täällä etelässä on ollut suurinpiirtein ehkä kaksi tai kolme pilvetöntä päivää koko tammikuussa.
  Toivottavasti nyt viikonloppuna vähän paistaisi...

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia aurinkoisesta talvesta!!

  VastaaPoista
 3. Kauniita aurinkotähtiä..
  Vaasahan on se oikea Aurinkokaupunki

  VastaaPoista
 4. Upeilla väreillä ja sävyillä alkoi aurinkoinen kausi siellä!

  VastaaPoista
 5. Kolmanneksi alin kuva ihastutti minuakin. Mukavaa kun blogeissa alkaa näkyä aurinkoisia maisemia, ensi viikolla on jo helmikuu. 6.2. on kynttilänpäivä, sellainen sanontakin on kuin "kevättä kynttelistä".

  VastaaPoista
 6. Kiitos valosta, täällä +5 ja vesisade myrskytuulella.

  VastaaPoista
 7. Upeaa valoa. Upeita värejä. Tunnelmaa.

  VastaaPoista
 8. Nappiotsikko. Sieltäpä tulipallo kurkistelee. Hienoja ovat jälleen kuvasi.

  VastaaPoista
 9. Oi kun tuli hyviä kuvia! kolmanneksi alimmainen nappilaukaisu. Omaa saallistani en ole vielä ehtinyt kunnolla tarkastelemaan, mutta sen tiedän että noin hyviä laukaisuja minulla ei ole... olin jotenkin poissaoleva ko kuvauskeikalla... ;) ei sitä aina jaksa :) Mut taas seuraavalla voi olla ihan täpöllä.

  VastaaPoista
 10. Olet saanut hienosti Auringon säteet 'vangiksi'..
  Se ei aina ole kovinkaan helppoa.
  Mainiot 'aurinko-kuvat' talvisessa luonnossa...!

  VastaaPoista
 11. uuvana,
  kun otin tuon kuvan, ajattelin taisi tulla kiva. Koskaan ei voi olla ihan varma, ennenkuin näkee koneella tuloksen.Nyt on ollut kirkkaampia päiviä. Toivon niitä myös sinne eteläsuomeen:)

  Jaana,
  kiitos, vaikka valkoisuus ja harmaakin ovat kauniita, valo ja värit saavat maiseman loistamaan.

  VastaaPoista
 12. Ulleriina,
  eikös vain kivasti pirskahtele valo tähtinä. Vaasasta olen kuullut sanottavan, että olisi Suomen aurinkoisin kaupunki. Voihan se olla niin.

  SeppoSalminen,
  hieman ennen auringonlaskua värit olivan hauskasti violetina ja oranssinpunaisen sävyisiä. Odotimme, että tulisi oikein värein leikunta, mutta ei. Aurinko laski plumps, sen jälkeen värit katosivat.

  VastaaPoista
 13. Manteli,
  tuossa kolmannekis alimmaisessa kuvassa olin juuri oikealla hetkellä puun luona, pilkisti niin hauskasti runkojen välistä. Kyllä helmikuun puolella luulisi alkavan aurinkoisempi jakso, keväiset hanget ja kaikki ihanuus :)

  Ari,
  oleppa hyvä vaan. Siellä on oikein kevätmyrskyn tunnelmaa. Toivotaan kaunista ja selkeää viikonlopuksi:)

  VastaaPoista
 14. PekkaAalto,
  kiitos:) Nuo merenrantamaisemat, ovat aina kauniita. Nyt oli niin paljon lunta, ettei voinut lähetä kahlailemaan. Osaan kuvista tuli vähän risuista vaikutelmaa, kun edessä oli paljon puita.

  Tiitsa,
  kyllä valo ja aurinko ovat valokuvaajan "kavereita", ne herättävät kuvat eloon, luovat erilaisia tunnelmia.

  VastaaPoista
 15. Kaarnikka,
  kyllä nyt on oppinut sen verran, että kuvaamisvaiheessa jo voi hieman arvella mikä kuva voisi olla onnistunut napsu ja mitkä menee suorista roskakoriin. Kolmanneksi alimmaisesta olin vähän hohteessakin.

  Eko,
  lainasin vain noita pieniä vallattomia, hieman kurittomia kevätauringon säteitä. Lupasin päästää vapaaksi jos houkuttelisivat enemmän valoa esiin, tuleviin päiviin :)

  VastaaPoista
 16. Luontokuvat, joissa aurinko pilkistää puiden lomitse, ovat aina niin kauniin viehättäviä!

  Avasin itsekin kuvablogin, jossa toistaiseksi muuta kuin luontokuvia, mutta niitäkin tulee olemaan jatkossa. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 17. Aivan ihana kuva, värit ja kaikki on kohdillaan!

  VastaaPoista
 18. Tuitsuli,
  juuri nuo auringon pilkistelyt ovat lemppari kuvauskohteita. Kävin katsomassa blogiasi ja liitin sen myös blogiluettelooni, että on helpompi seurata:)

  Elisa,
  olin iloinen näistä kuvista. Tuona päivänä oli niin ähky olo, että oli pakko päästä ulos. Kiukkuinenkin olin, särkyyn ja sisälläoloon. Kotiin tullessani olin piristynyt ja iloinen, murehet unohtuneet, iloksi vaihtuneet :)

  VastaaPoista