.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Värejä

Lenkkimaisemani värjäytyi iltapäivällä kauniilla väreillä.


 Iloista voimaa viikkoonne ystävät!

9 kommenttia:

 1. Voi, kuinka kauniita auringonlaskuja sielläpäin. Meillä taisi toissalauantaina viimeksi paistaa aurinko, vähän myrtsi olo sen johdosta.
  Mukavaa viikon alkua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hienoltahan se näytti sinne teillekkin. Mä olin varmaankin jo kotona ja sisällä sen parhaimman valon aikaan. Kiitos kivasta viikonlopusta.

  VastaaPoista
 3. Raikkaan kuulakasta, värejä toivon myös tänne.

  VastaaPoista
 4. Manteli,
  lauantaina ja sunnuntaina pilkisti pitkästä aikaa aurinko täälläkin. Kyllä siitä tulee myrtsi olo, ellei näe valon pilkahduksia pitkään aikaan. Iloista viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Kaarnikka,
  kauniit värit leiskautti taivaalle laskeva aurinko. Tuo pelto-,lenkkimaisemani ei niin silmiä hivelevä ole, mutta kauniisti väritettynä ihan kiva. Kiitos sinulle myös kivasta seurasta :)

  VastaaPoista
 6. Ari,
  pakkanen värjäsi muutakin kuin maisemaa, posket ja nenä olivat hauskan punaiset kun tulin sisälle. Toivon sinne myös valoa ja värien kirjoa :)

  VastaaPoista
 7. Oi mitä värejä, kyllä talvitaivas ja pakkanen yhdessä sitten osaavat maisemamaalauksen.
  Tuossa neljännessä kuvassa on hieno tuo huurunlonka pellon yllä.
  Taisi olla kylmää?

  VastaaPoista
 8. uuvana,
  harmaan jakson jälkeen tämä värien ilottelu sai aivan hämmästymään. Usva nousi pellon ylle hetkeksi. Valotuksen kanssa vain sähläilin, toiset pläsähti liian vaaleiksi toiset tummiksi, mutta kaunista oli:)

  VastaaPoista