.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Valoa


Valoa viikkoonne!
-Valokki-

18 kommenttia:

 1. Ihanii :D!
  Nuo pari kuvaa on nii vihreitä, että tuntuu jo niin kesäiseltä ;)!

  VastaaPoista
 2. Jaana,
  istuin puun juurella, auringon lämmittämällä sammalmättäällä. Lumi oli jo sulanut puiden juurilta ja vähän jo kesää kurkisteli sieltä, täältä.

  VastaaPoista
 3. Kaunista valoa, ihastuin puukuvaasi, aivan alkoi huimata, kun katsoin korkeuksiin.
  Valoisaa ja ihanaa viikkoa sinullekin:)

  VastaaPoista
 4. Pilvi tai jäälumi... katsoja päättäköön..:)
  tuo kolmoskuva

  VastaaPoista
 5. Upea kokoelma valosta kaikilla herkuilla ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä päin likainen hanki peittää kaiken maan, mutta odottelen jo innolla kevään ryöpsähtämistä ja maan esiin tulemista.

  Upeita kuvia, taas kerran, olen suorastaan homeenvihreä kateudesta, mutta hyvällä tavalla.:)

  VastaaPoista
 7. Manteli,
  viikonloppu oli aurinkoinen ja kaunis. Vietimme sen siskojen kanssa meidän mökillä. Metsässä kävimme ihastelemassa puita ja sammalia.

  VastaaPoista
 8. ulleriina,
  aivan, kun kuvaa katsoo, se voi olla kumpi vain :)

  VastaaPoista
 9. Helinä,
  pian luonto alkaa jälleen tarjota enemmän kuvattavaa. Kevät on ihana vuodenaika jota odotan aina malttamattomana.

  VastaaPoista
 10. Ari,
  Oli tarjolla monenlaista valoa, kaunista ja erilaista.

  VastaaPoista
 11. Pitsit sekaisin,
  meidän pihapiiri on myös melko ankean näköinen, sekä lenkkimaastojen varret. Nämä ovat mökkimme lähimaastoista, siellä ei kura roisku :) Homeenvihreässä on hienoja sävyjä :)

  VastaaPoista
 12. Ai ne on uutta kautta jo nuo sammaleet, hitsi näyttää niin kesäiseltä. Täällä ei ole toivoakaan vihreästä edes sammaleesta viellä ja lunta tulee vaan lisää. Oikeesti mua alkaa jo masentaa tää:) Tuota kun sais kosketella ja ihailla vaan väriä en mie paljon haluaisi.Ihana

  VastaaPoista
 13. Aivan ihanat kuvat ♥
  Miten ihmeessä saat nuo säteet noin kauniisti, olen koettanut monin konstein :D

  Mukavaa pian alkavaa huhtikuuta.

  VastaaPoista
 14. Henrietta,
  tuonne metsäiseen kohtaan jossa jo sulapaikkoja, oli vaikea päästä. Lunta oli ihan haarukseen asti. Menin konttimalla :) Oli ihan pakko päästä kun näin sammalet ja puolukanvarvut pilkoittamassa puiden seassa. Toivotaan, että tulee äkkiä lämpimämpää, kyllä lumi sitten suhahtaa pian pois.

  VastaaPoista
 15. seijastiina,
  En oikein tiedä, naplaan kameraa sinne tänne. Välillä onnistuu, sitten taas ei. Syväterävyyttä olen säätänyt noissa kuvissa.

  VastaaPoista
 16. Ihana tuo neljäs kuva ylhäältä, melkein kuin siellä jo kasvettaisiin kovaa vauhtia heti kun lumen alta pois päästy.
  Nyt on mukava mennä nenä maassa ja tutkia pälvipaikkoja, mitä kaikkea sieltä taas löytyykään. Tuntuu hyvältä nähdä taas sulaa maata ja maan värejä.

  VastaaPoista
 17. uuvana,
  puolukoiden varret kurottivat kovasti jo aurinkoa kohden. Olivat ihan punaisia. Kyllä on ihanaa tämä kevään tulo. Toivon pääseväni nopeasti kuntoon, että jaksan taas kulkea vähän luonnossa. Nyt on mennyt nukkuessa tämä viikko. Olen saanut taas annoksen sytostaatteja reumaan. Latistavat minut aina hetkeksi vuoteeseen. Aurinko on näyttänyt kyllä ikkunasta oikein kauniilta :(

  VastaaPoista