.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Malkakosken kevät vedet

Vedet ärjyivät hurjina Malkakoskella, enää ei ollut tietoakaan
siitä tunnelmasta joka vallitsi edellisellä valokuvausretkellä.
Vesimassat syöksyivät peloittavaa vauhtia hakien uusia uomia.
Kuvasin myös joen rauhallisia kohtia, veden kuvajaisia ja värejä.
Tämä blogini on ollut viimeaikoina hieman vesipitoinen. 
Johtuu kait siitä, että rakastan koskien kuohuja sekä vettä ja niitähän riittää.
Aurinkoista viikkoa kaikille!
-Valokki-

20 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ,minulla on melkein samlaiset,Nette

  VastaaPoista
 2. NetteCecilia,
  Oi! sinulla oli siellä niin kauniita. Hurjia kuohuja, sekä sulavaa jäätä. Upeita kuvia. Ihanaa kun tulee kesä, päivät ovat pitkiä ja valoisia. Luonnossa voi nähdä uutta joka päivä.

  VastaaPoista
 3. Ihania veden kuvajaisia ja värileikkejä ja aivan mahdottoman paljon vettä, meillä ei taida olla näin isoja kuohuja missään. Vesi on aina yhtä kuvauksellinen elementti. Kiitos keväisistä kuvistasi ja mukavaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
 4. Veden liikkeet ja värit olet vanginnut upeasti, kauniita !

  VastaaPoista
 5. Vesi on kyllä aina niin kaunista ja jos se olis vielä kirkasta eikä ruskeeta. Vettä voi tuijotella ikuisuuden ja antaa ajatusten juosta. Missä tämä koski on, onko tulvia tullut näyttää aika isolta!?

  VastaaPoista
 6. Ihana vihreys kuohujen keskellä muistuttaa niin kevään tulosta..
  Kiitos luonnonkauneudesta, jotka saat kuviisi niin aitoina..

  VastaaPoista
 7. Kuohut onkin ihania ja kosken pauhu :)
  Upeat kuvat vedestä se on ihana elementti ♥

  VastaaPoista
 8. Manteli,
  olin aluksi ihan hämmentynyt veden määrästä ja voimasta. Koski oli ihan erilainen kuin viimeksi. Kun aikani äimistelin veden hurjaa myllerrystä, huomasin hauskoja ja kauniita kuvajaisia.

  VastaaPoista
 9. Ulla Tuomela,
  kuvasin hieman rauhallisempia kohtia koskessa, hurjimmista kohdista tuli vain ruskeaa epäselvää pyörrettä.

  VastaaPoista
 10. Henrietta,
  Veden ääressä istuskelu ja katselu on rauhoittavaa. Näin keväisin vallankin joen vesi on ilkeen väristä, se harmittaa. Tämä koski on Ylistaron ja Lapuan välimaastossa, vielä ei varsinaisia tulvia ole, mutta pian joki on täyttymässä ääriään myöten. Joissain paikoissa näin jo vettä laajoilla pelloilla, saa nähdä tuleeko isompaa tulvaa.

  VastaaPoista
 11. ulleriina,
  joen penkalla oli hauskoja sammalmättäitä. Hyvin erivärisiä ja muotoisia. Osan oli kuohut huuhtoneet mennessään.

  VastaaPoista
 12. seijastiina,
  Nyt joki näytti jopa hieman peloittavalta, ihan pyörryttävältä kun katsoi sulkuportin yläpuolelta, ihan huimasi. Otin pätkän videotakin, harmikseni kamera tärräsi kädessä, tuuli puhalsi aika tavalla. En ole viellä katsonut mitä siitä tuli.

  VastaaPoista
 13. Kauniita kuohuja on mukava katsella, en kyllästy tällaisiin maisemiin koskaan. Kiitos Valokki.

  VastaaPoista
 14. Uskomattoman kauniita kuvia. Sinulla kevät on jo täydellä tohinalla lämmittämässä maata ja vesiä, kun meikäläinen tarpoo lumisohjossa ja odottaa joutsenia, jossain vaiheessa. Mutta kyllä se kevät meikäläisenkin maisemiin hiipii.

  Kiitos suorastaan upeista kuvista...:)

  VastaaPoista
 15. Laventeli, istuin tuolla rannalla kauan ja vain katselin ja ihastelin. Ensin virta näytti peloittavan voimalliselta, kuohuntaan tottui kuitenkin pian.

  VastaaPoista
 16. Pitsit sekaisin,
  Kiitos, täällä on jo kovat kevät tohinat. Aurinko ja sade ovat hävittäneet lähes kaiken lumen maasta. Metsäisillä paikoilla on vielä noin 70-80 cm lunta. Kyrönjoelle odotetaan tulvahuippua tämän ja ensiviikon aikana, saa nähdä kuinka korkealle kipuaa. Muutamia taloja on jo veden vallassa. Näin ensimmäiset joutsenet perjantaina,kauniita olivat, kameran kanssa en ehtinyt tiirata niitä.

  VastaaPoista
 17. Oih, niin ihania terapiakuvia... niin kauniita rauhallisia, kuohuva koskikin on rauhoittava.
  Viimeksi kun olin kosken rannalla kuvaamassa, halusin sen hetken jatkuvan ikuisesti.... en millään olisi malttanut lähteä pois.
  Kiitos näistä rauhoittavista kuvista.... nyt jaksan taas jatkaa pääsiäismyyjäisten järjestämistä ;)

  VastaaPoista
 18. Vesipitoisuus ei haittaa, varsinkin nyt keväällä jaksaisi katsella virtaavaa sulamisvettä vaikka kuinka, ja erityisesti kuunnella sen ääntä - aivan parasta terapiaa. Vedessä on myös hienoja värejä, joka valolla ja valasituksella vähän erilaisia Eikä koskaan kahta kertaa ihan sama.
  Komea mänty tuossa viidennessä kuvassa. seisoo kuin vartiajan virran varrella.

  VastaaPoista
 19. Risusydän,
  Ihanaa, että voin välittää sitä samaa tunnelmaa jota itse niin paljon rakastan, myös sinulle.
  Voimia ja tsemppiä pääsiäis rulianssiin :)

  VastaaPoista
 20. uuvana,
  Iso mänty seisoo kosken vartijana, saarella joka virtojen välissä. Vettä olen kyllä kuvannut varmasti kaikkein eniten, kuvauskohteistani. Mikään ei ole ihanampaa, kuin istua keväisen puron varrella, kuuntelemassa iloista veden lorinaa. Nämä kosket kohisi hieman voimallisemmin.

  VastaaPoista