.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kasvihuoneella

Kävin tänään ostamassa kesäkukkia läheiseltä kasvihuoneelta.
Valinnanvaraa oli niin runsaasti, kauniita kaikki. Ostopäätös oli vaikea kuten aina. 
Pegonioita ja pelargonioita oli monissa eri väreissä. Kerrottuja ja perinteisiä.
Otin valokuvia niistä kukista joista pidin, mutta kukkaro ei antanut ostaa.
Tässä vain muutama, niistä monista.Nämä pienikukkaiset, kerrotut pegoniat olivat niin suloisia.
Varmasti pitää vielä käväistä uudelleen kasvihuoneella.
-Valokki-

14 kommenttia:

 1. You make me happy with such lovely flowers,
  i like them all.

  warm greetings from Holland, Joop

  VastaaPoista
 2. Suloisia kukkia, minunkin pitää odottaa palkkapäivää ennekuin pääsen kukkaostoksille:)

  VastaaPoista
 3. Ostoksilla voi onneksi käydä vain silmilläkin, vaikkei kaikkea mukaansa saakaan. Kauniita ovat.
  Kaipailen aina näin keväällä omaa pihaa tai edes parveketta, jonne voisi jotain pyttyä ja purkkia laitta, jotakin kasvattaa. Kerrostaloasuminen ei sovi minulle....

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkia ,olin myös kasvihuonessa kuvaamassa illalla,Nette

  VastaaPoista
 5. Hieno kukka-ostos-reissu....
  Pääsimme mukaan ostoksille.
  Mukavan värikästä sommittelua...!

  VastaaPoista
 6. Joop,
  warmest thanks for your. I´m sorry my english is terrible. I hope you understand what i mean.

  VastaaPoista
 7. Manteli,
  Olen nuukuuksissani yrittänyt kasvattaa taimia itse, mutta nyt valitsin lajit jotka eivät oikein pitäneet kasvatustyylistäni. Muuttuivat kuiviksi karahkoiksi, miksiköhän? Minun pitää olla niin nuukasti, olen nyt pudonnut sairauspäivärahalle, eikä sillä paljon hilluta kasvihuoneillakaan. Onneksi valokuvaus ja luonnossa samoilu on ilmaista.

  VastaaPoista
 8. Uuvana,
  olen ihan ajatellut että asut jossain maaseudulla. Kuvasi pursuavat niin ihanaa luonnon kuvausta. Tulisin ehkä sairaaksi.. sairaammaksi, jos joutuisin vielä asumaan kerrostalossa. Olen sitäkin kokeillut, silloin lapset olivat pieniä ja puuhaa riitti heidän kanssaan. Oli mukavaa kun kaikki palvelut olivat ihan korttelin takana. Nyt kyllä ahdistaisi pahasti.

  VastaaPoista
 9. NetteCecilia,
  Rakastan kukkasia, vaikka en ole oikein hyvä "puutarhuri". Kesäkukat kyllä menestyvät aina oikein hyvin, kukkivat kauniisti syksyyn asti. Olisin halunnut kuvata vielä enemmänkin kasvihuoneella, mutta en oikein kehdannut kamerani kanssa kyykkiä monta tuntia.

  VastaaPoista
 10. Eko,
  huumaannuin ihan kasvien kauneudesta ja määrästä. Kuvat otin aika nopsasti, olisin varmasti viihtynyt kuvaamassa monta tovia. Muut kasvihuoneella asioineet vain katsoivat uteiliaina, että mikähän tuo kyykkijä mahtaa olla:)

  VastaaPoista
 11. Kauniita kuvia. Minuun iskee myös aina keväällä kukkahulluus.. joskus on karannut ihan mopo käsistä asian kanssa. Viime vuonna hoksasin, että kukkia voi ostaa myös hieman myöhemmin.. ennen juhannusta ovat jo monet tarjouksessa, ja silloin saa jo puoleen hintaan. Yleensä ostan toukokuun alkuun vähän orvokkeja ja sitten jotain muuta pikkuhiljaa ;)

  VastaaPoista
 12. Elisa,
  Olen ostanut myös tarjouksesta aina suurimman osan. Nyt halusin jo kukkasia vähän, ostin ahkeraliisoja ja riippuvaa kukkaa, mikähän sen nimi on, en muista. Kukkaan tulee pienet valkoiset hieman kellomaiset pienet kukat. Ostin myös ihanan valkoisen kerrotun pelargonian, jossa kauniit punertavat heteet. Kukat on niin ihania :)nautin niiden katselusta.

  VastaaPoista
 13. Ihastuttavia kukkia.
  Minäkin jo mieluilin puutarhalle katselemaan tarjouksia, maltan vielä kuitenkin ...
  Kauniita nuo kerrotut begoniat, niitä ehkä minäkin, vaaleanpunainen on sievä.
  Ja on valkeakin.

  Kukat on ihania, totta puhut, jokunen pitää hankkia kesän iloksi!

  VastaaPoista
 14. seijastiina,
  Ihastuin myöskin kerrottuihin begonioihin, ovat aika helppohoitoisia ja kukkivat läpi kesän. Paikan suhteen eivät ole myöskään vaativia.

  VastaaPoista