.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

torstai 12. toukokuuta 2011

Keväisiä päiviä

 Aurinkoa ja iloa kaikille !
-Valokki-

15 kommenttia:

 1. Taas on ihania vesitunnelmia, värejä ja heijastuksia. saat kuviisi aina mielestäni todella hyvät värit, kirkkaat mutta samalla syvät.
  Ja tuomikin on jo kohta nupulla, miten tämä kevät menee aina näin nopeasti?

  VastaaPoista
 2. uuvana,
  joskus ajattelen, että kuvissani on liikaa vettä. Vesi on onneksi aika monimuotoinen, hieman erilainen aina, riippuen valosta ja vuodenajoista.
  Kuvauspäivä oli haasteellinen värien suhteen, valo oli kirkasta ja taivaan sinisyys halusi värjätä kaikki kuvat sinertäviksi. Valotuksen kanssa piti vähän funtsailla. Haluaisin ottaa enemmän macrokuvia, mutta macroputki puuttuu. Harjoittelinkin loittorenkaalla, johon en aiemmin oikein ole ollut tyytyväinen. Nyt sujui hieman paremmin, pajunkissakuvan otin loitolla.
  Kevät huristaa hurjalla vauhdilla, pian kaikkialla kukkii ihanasti.

  VastaaPoista
 3. Siis mielettömän kauniit ,ihastuttavat kuvat.
  Ihana värimaailma luonnossa puhkeaa kukkaan kuvissasi, ihanaa!
  Iloista kevättä sinulle ja kaunista kesää ,itse jään parin luontopostauksen jälkeen tauolle, on niin paljon maalla touhua.
  Iloa kesään ja hyviä kuvailuhetkiä.
  Lämpimin terkuin
  T
  Seijastiina

  VastaaPoista
 4. Kuviasi on ilo katsella, aurinkoa, heleitä värejä, puron solinaa. Kevät on jo pitkällä, en haluaisi sen loppuvan vielä, kevään värit ovat ihanat.

  VastaaPoista
 5. wihtori,
  olit kommentoinut kuviani aiemmin, bloggeri kadotti kommenttisi :(

  VastaaPoista
 6. seijastiina,
  Luonto on nyt kauneimmillaan, pian puhkeavat tuomet ja syreenit kukkimaan. Hidastan myös bloggailua. Ulkosalla on niin paljon tekemistä ja on ihanaa oleilla luonnossa, pihamaalla, sekä mökillä. Iloisia, ihania, lämpimiä kesäpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 7. Manteli,
  Juuri lehteen puhjenneiden koivujen väri on luonnossa nyt parhaimmillaan. Hennon vihreää pitsiä. Joen varsilta löytyy kaikenlaisia kasveja, jotka kasvavat kohinalla. Kevät on kyllä minulle, mieluisin vuodenaika.

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia joelta ja sen varrelta! Varsinkin virtaavan veden eloisa kuvaaminen tekee vaikutuksen.

  VastaaPoista
 9. Katriina,
  tervetuloa blogiini. Käyn useasti joella eri paikoissa kuvaamassa. Merenranta ja järvimaisemia kuvaan paljon. Vesi on lempiaiheitani. Kuvaisin vamasti myös paljon lintuja, mutta riittävän pitkä putki on yhä ostoslistalla.

  VastaaPoista
 10. Hello Valokki

  Beautiful pictures of this wonderful landscape, you make me happy with this images.

  Greetings, Joop

  VastaaPoista
 11. Voi Valokin värsyjä, miten onnelliseksi minut teetkään kauniin valoisilla kuvillasi. Valojen ja varjojen leikkiä, luonnon värien yltäkylläisyyttä, veden rauhallista ja välillä melkoisen vikkelää liikettä. Silmäni lepäävät kuvissasi.:)

  VastaaPoista
 12. Nuo vesikuvat sulattavat mieleni... Niin kauniita ja eläviä.

  VastaaPoista
 13. Jop hello :)
  I became very happy, your nice comments.

  VastaaPoista
 14. Pitsit sekaisin,
  Oi, kuinka minulle tuli hyvä mieli, kun voin ajatella, että sinäkin saat näistä kuvista paljon iloa. Nautin itse niin suunnattomasti, luonnossa liikkumisesta ja valokuvauksesta. Kun tulen kotiin ja lataan kuvat koneelle, se on niin jännää kuin lahjapaketin aukaisu.

  VastaaPoista
 15. Susanna,
  Veden liike ja värit ovat niin ihania. Usein istun vain ja katselen "veden elämää". Aika siinä voi kadota, murheetkin valuvat veden mukana olemattomiin.

  VastaaPoista