.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Hermot menee !!!!! Kuvat eivät siirry blogiin.

Onko muilla vaikeuksia lisätä kuvia blogiin?
Minulta se ei onnistu lainkaan, KVIIK! ( sikamaisen vihastunut vinkaisu)
Tällaista häiriötä ei ole ollut koskaan aimmin, toivottavasti on tilapäistä.

10 kommenttia:

 1. Juuri totesin saman ongelman, elikkäs bloggerin vikoja nyt. Ootellaan maltillisesti jos vaikka korjautuisi piankin ;)

  VastaaPoista
 2. Wihtori,
  Hyvä tietää, että muillakin takkuaa. Silloin se ei ole omasta koneestani kiinni. Pelkäsin jo, että Troijalainen virus väijyy yhä koneellani ja napsii kuvani:)

  VastaaPoista
 3. Joo sama vika täällä, oon koittanut siirtää paria kuvaa pitkin päivää mutta ei onnistu. No hyvä tietää, että muilla samaa ongelmaa. Täytyy odotella, että ongelma ratkee.
  Tulipas pliisu kuva tuohon mun viestikuvaan, täytyy käydä vaihtamas johonkin värikkäämpään:-) se kuitenkin onnistui.

  VastaaPoista
 4. Ei siirry täälläkään, toivotaan että pian korjaantuu.

  VastaaPoista
 5. Tällä tulee apua kirjoitan huonosti suomea mutta minä yritän ,siellä missä tehdään sivu sen yläpuolella lukee HTML ja se toinen vaihtoehto mitä käytät kun sivu on valmis. Ehdotus on että käytät HTML niin silloin saa kuva kerrallaan sirretty. Se on vähän työläistä mutta sain se onnistumaan sillä tavalla.

  VastaaPoista
 6. Sama juttu sisko kulta :) Koko illan yritin, ja nyt vasta 21:52 sain kuvat menemään blogiin asti.

  VastaaPoista
 7. Bloggeri tuntuu nyt vihoittelevan kaikille, harmillista. Mutta oikein hyvää juhannusta, kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 8. Joo sama ongelma oli eilen minunkin kiusanani. Hyvää Juhannusta! Toivotaan, ettei tuleva myrsky sentään sähköjä katko...jää kuvat ja kommentit laittamatta.

  VastaaPoista
 9. Bloggeriin olen minäkin suivaantunut, niin pahuksen tulenpalavasti. Lukijat ja kaikki ylimääräiset härpäke-gadgetit lentelevät pitkin cyber-avaruutta, mutta eivät blogissa. Meinaa tukka lähteä päästä tällä repimisellä...:)

  VastaaPoista
 10. Helinä,
  Tiitsa,
  NetteCecilia,
  Kaarnikka,
  Elisa,
  Helmilankaa,
  Pitsit sekaisin,
  Nyt olen saanut joitain kuvia siiretettyä, mutta aina takkuaa vaan. Kuvat pitää lisätä yksi kerrallaan. Nyt on lukijat taas hukassa, no ne on ennenkin "piileksineet", mutta palanneet.

  VastaaPoista