.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Metsäpurolla

Kävimme siskon kanssa kuvailemassa viime viikonlopulla, lapsuudenkodin 
lähistöllä tällaista ihanaa pikku puroa.Vaikka ympäristö oli hieman risukkoinen, puro ja saniaiset, sekä ympäröivä vihreys olivat niin kauniita.
Kaikkien viikkoon paljon hyviä iloisia hetkiä :)
-Valokki-

11 kommenttia:

 1. Kuinka kauniita vihreän ja sinisen eri sävyjä ole tallentanut, tällaiset purot ovat kuvauksen aarreaittoja. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! Niistä välittyy lempeän
  vilpoinen tunnelma ja iloinen puron solina.

  VastaaPoista
 3. Manteli,
  olen vallan heikkona tällaisiin metsäisiin puroihin. Voisin istua ja katsella loputtomiin. Nyt oli niin kuuma päivä, minulla oli kumpparit jalassa ja päällä piti olla hupputakki itikoiden vuoksi. Meinasin aivan sulaa, sihinä kuului kupolissa.

  VastaaPoista
 4. sirpa,
  aiempina vuosina tässä purossa on ollut vähemmän vettä, kun olen käynyt. Metsän varjoisuus ja vieno tuuli järveltä antoivat hieman helpoitusta kuumana päivänä. Vihreys oli niin täyteläistä maisemassa.

  VastaaPoista
 5. Kuin olisi sukeltanut satumaailmaan.. Kiitos ihanasta kuvahetkestä :)

  VastaaPoista
 6. Olet vallan mestarillinen veden kuvaaja, on kuin sinulla olisi ylimääräinen silmäpari vain vettä varten. Taas tuli nautittua monen kuvan verran veden kauneudesta. Kiitos upeasta, jaetusta kokemuksesta...:)

  VastaaPoista
 7. Kaunis puro ja nätit heijastukset. Tuollaisen äärellä voisi istua vaikka miten kauan kuuntelemassa solinaa ja ihastelemassa saniaisia - kunnes itikat käyvät rasitteeksi :)

  VastaaPoista
 8. Satumaassa olet ollut. Kaunista kuvaamista. Olet tosiaan sinut tuon paikan kanssa ja sen huomaa kuvistasi. Kiitos.

  VastaaPoista
 9. Tuli mieleeni sellainen lasten laulu...jos metsään haluat mennä nyt sä takuulla yllätyt...
  satumaisen kaunista metsää.

  VastaaPoista
 10. Purot ovat aina maagisia, varsinkin metsäpurot. Kuvista tuli minullekin nostalginen olo, tulee vahvasti mieleeni mummolani vieritse virtaava puro, niin samanlaiset nuo rannat kivineen ja vedessä hieno metsänruskea vivahde.

  VastaaPoista
 11. Kati,
  Pitsit sekaisin,
  Pipsa,
  Tiitsa,
  Leenamarketta,
  Uuvana,
  Paikka oli ihanan vehreä ja vilvoittava keidas kuumana päivänä. Tällaiset metsäiset purot ovat lempikohteitani valokuvaamiselle. Edellisviikolla mietin, mistähän kekkaisin puron kuvauskohteeksi. Tuona viikonloppuna tuli vastaan kuin tilauksesta.

  VastaaPoista