.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kesäisiä tuokioita

Kesäisiä tuokioita, pumppulipilviä, tuoksuja, tuulenvirettä ja kukkasia.

-Valokki-

21 kommenttia:

 1. sain kesätunne sinun kuvista ,upeitakuvia ,Nette

  VastaaPoista
 2. Vaivuin suorastaan nirvanaan näiden viileiden ja kesäisten kuviesi edessä. Itse toivon tällä hetkellä hartaasti sadetta, samoin koko pääkaupunkiseudun luonto, arvelen näin. Liika helle on uuvuttanut lähistön kasvit ja sade olisi enemmän kuin tervetullut...:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos upeita kuvista taasen, Valokki :)! Niitä on ihana katsella.

  VastaaPoista
 4. Lämpöiset ja niin kesänhellät kuvat. Juuri sellaisia hetkiä ja tuokioita, joita on sitten talven pimeydessä mukava katsella.
  Avautuva maisema kaaren alta nähtynä, antaa tunteen, että katselija olisi itseaikalla.

  VastaaPoista
 5. Nette Cecilia,
  kiva, että kesätunnelma tuli luoksesi kuvista :)

  VastaaPoista
 6. Pitsit sekaisin,
  täällä on ollut hyvin vaihtelevaa säätä. Välillä oikein lämmintä, aurinko on paahtanut polttavasti. Raikastavaia sadekuuroja on tullut aika tiuhaan, mikä on helpottanut luontoa ja ihmisparkoja. Veden äärellä varjoisassa paikassa on oikein kiva oleilla.

  VastaaPoista
 7. Jaana,
  kiitos, laitan ilolla näitä tänne, jos tiedän, että joku nauttii niiden katselusta. Nautin itse hirveän paljon valokuvaamisesta ja kuvien tarkastelusta jälkeenpäin.

  VastaaPoista
 8. Tarja,
  syksyn pimeillä otan aina kesäkuvia esille. Vanhan kivisillan kupeessa oli kivan viileää, vesi solisi iloisen virkistävästi joessa.

  VastaaPoista
 9. Ai että tykkään taivaskuvista. Nykyään kattelen koko ajan taivaalle ja seurailen pilvien muodostumista, ne on vaan niin kauniita ja aina erilaisia. Taivas on niin kolmiulotteinen että tuntuu kuin sinne vois upota, kun osais lentää:)

  VastaaPoista
 10. Viileitä pilviä meillä päin jo kaivattaisiin, vaikka ei mitään umpiharmaata säätä kuitenkaan.
  Teillä on kaunis pieni joki ja Suomen väriset taivaat.

  VastaaPoista
 11. Yhtään väheksymättä muita kuvia nuo kaksi ensimmäistä järvikuvaa pilvineen ovat minun suosikkejani tästä kokoelmasta.

  VastaaPoista
 12. Upeita luontokuvia, tuli ikävä mökille ja järvenrannalle. Erityisen ihastuttava on toinen kuva upeine heijastuksineen!

  VastaaPoista
 13. Kaikkea ihanaa, mikä on Suomen kesässä parasta, poutapilviä, siniset vedet, kukkien värit. Siltakuva on kaunis.

  VastaaPoista
 14. Henrietta,
  pilvet ovat yksi ihanimmista jutuista luonnossa, alati muuttuvat ja erilaiset. Tuolla mökillä useasti, istun vain rannassa ja seuraan ohi kulkevia pilviä, ihanaa :)

  VastaaPoista
 15. Pipsa,
  tässä lähistöllä on kaksikin jokea. Tämä on pieni paikallisjoki. Seutua halkoo isompi, usean paikkakunnan halkova Kyrönjoki, jota olen myös paljon kuvannut.

  VastaaPoista
 16. Lasse Ansaharju,
  Tervetuloa valokuvablogiini.
  kyllä nuo pilvikuvat ovat minunkin suosikkejani:)

  VastaaPoista
 17. Elegia,
  pilvet ja rantamaisemat kuuluvat Suomalaiseen kesään. Niistä tulee aina lapsuuden huolettomat, pitkät kesät mieleen.

  VastaaPoista
 18. Manteli,
  Tänä kesänä olen päässyt hieman niukemmin mökkeilemään. Toivottavasti se asia korjaantuu tässä kesän aikana viellä. Jokaisessa kukkapuskassa olen kyllä ollut päälläni, omissa ja vieraissa :)

  VastaaPoista
 19. Ihania kuvia sisko! Mahtavat pumpulipilvet mökiltä. Ja tuosta kolmanneksi viimeisestäkin pidän ihan kovasti. Samoin... siis kaikista ;)

  VastaaPoista