.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Sekalaista kukkasatoa


Keijunmekko, uusi ihastuttava kukka puutarhassani

Valamonruusun huumaavaa hempeyttä.
Juhannusruusu innostui vielä avaamaan uutta kukkaloistoa.
-Valokki-

12 kommenttia:

 1. Ihastuttavat kuvat, olen yrittänyt monasti kuvata kaunista keijunmekkoa siinä kuitenkaan onnistumatta, onnistuit saamaan sen herkän kauneuden ja purppuravärin hienosti kuvattua.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Keijumekko, miten ihastuttava nimi ja kukka. Jännää, miten monia eri ruusulajikkeitta maailmassa on ja ne kaikki ovat omalla tavallaan huumaavia tuoksullaan ja hyväilevät silmää. Eniten olen ihastunut raunioilta löytämiini, villiintyneisiin lajikkeisiin, jotka kasvavat villisti ja holtittomasti.

  Herkän kauniiti kuvat taas tässäkin postauksessasi, valamonruusin herkkyys erityisesti hiveli silmääni...:)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavan kauniin herkkiä kuvia noista keijunmekoista. Ensimmäinen kuva oli runollisen upea, sieltä keijujenmaasta kotoisin;)

  VastaaPoista
 4. Keijumekko on oikea keijujen kukka, kaunis ja hentoinen. Minun juhannusruusuni taisi sanoa kasvutekijänsä irti kun oli pakko siirtää sitä juuri ennen sen kukintaa, vain kellertäviä lehtiä.
  Ruusuissa on huumaavaa tuoksua, onnekseni pihassamme kukoistaa kurttulehtiruusut.

  VastaaPoista
 5. Keijunmekko on ollut pihassani useampana vuotena,se on niin kaunis ja pikku "mekot" pysyvät kasvissa koko kesän. Herkkiä kuvia.

  VastaaPoista
 6. Beautiful, very beautiful pictures of flowers!!!! These flowers are very gentle and very touching. You captured their beauty so wonderfully!!!!

  I love all these pictures very much!!!!!

  VastaaPoista
 7. Keijunmekko ja keijunmekon kaunis väri.. kaunista!

  VastaaPoista
 8. Hempeitä ja herkkiä kuvia! Ja tuo keijunmekko niin kaunis..

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä niin taitava kuvaamaan, kukkiakin :)

  VastaaPoista
 10. Manteli,
  Pitsit sekaisin,
  Tarja,
  Leenamarketta,
  Helinä,
  Kaya, wellcome to my blog :)
  ulleriina,
  Elisa,
  Jaana,

  Kukkasista saa niin paljon iloa, olen jatkuvasti jossain pensaassa tai puskassa nuuskuttelemassa. Keijunmekko kukkii myöhäiseen syksyyn, eikä säikähdä ensimmäisiä pakkasia. Kasvaa siihen mennessä aika isoksi köynnökseksi.

  VastaaPoista
 11. Huokailen vaan onnellisena näitä kukkia katsoessa:)

  VastaaPoista
 12. Katriina,
  kukkapuskissa pyörimiseen tämä on parasta aikaa. Kaikki kukat kukkivat nyt niin kauniisti, kun on ollut sopivasti sadetta ja lämmintä. Ruusut ovat lemppareitani. Pioneista pidän myös paljon. Fasaanit olivat kuoputtaneet pionini piloille :(

  VastaaPoista