.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

torstai 14. heinäkuuta 2011

Vaasan Suvilahti Ahvensaari


Aurinkoa ja meren kohinaa kaikille!
-Valokki-

8 kommenttia:

 1. Tulipa tästä kuvasarjasta kaunis ja viileä olo. Ihanaa, miten kuvailet vettä merenä tai joissa juoksevana, yllätyksiä pinnallaan kannattelevana elementtinä. Aamustani tuli kaunis sinun ansiostasi, kiitos...:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita merimaisemia ja auringon lämmittämiä hiekkarantoja, melkein tunnen lämpimän hiekan varpaillani:) Pääsisipä joskus kuvaamaan merta ja sen luotoja.
  Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Upeasti sammaloituneita kiviä ja auringon leikkiä vedenpinnassa. Hienot kuvat.

  VastaaPoista
 4. Ihanat raikkaat värit kukissa ja ihan kuin itsekkin olisin tuolla rannalla, korviin voi kuulla veden loisketta, kuvat ovat todella kauniita.

  VastaaPoista
 5. hienosti olet tallentanut kimalluksen ja aaltojen liikkeen ja kirkkaina silkkisinä nousivat myös kivet vedestä.

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia. Varsinkin nuo lähikuvat kivistä ja vedestä jäivät mieleen.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia sait, kaikki ovat silmää miellyttäviä suosikkeja ehkä kakkonen, seiska kymppi, ykstoista jne.. Joku kumma nutturapää tuohon yhteen kuvaan pömpähtäny ;P . Omat kuvani on vielä tarkemmin läpikäymättä, mutta toivottavasti ehdin nyt viikonloppuna käpistellä.

  VastaaPoista
 8. Pitsit sekaisin,
  Manteli,
  Leenamarketta,
  Pipsa,
  aikatherine,
  Seppo Salminen,
  Kaarnikka,
  Kiitos kivoista kommenteist, luen niitä aina ilolla. Kuvia tuli näppäiltyä valtavan paljon, kun yritin kalastaa aaltoja, niitä kaikkein parhaimpia. Kuvien lajittelussa onkin nyt aika tavalla töitä. Osan poistin raakalla kädellä heti aluksi. Osa lajittelusta jää varmasti syksyn pimeisiin, kylmiin päiviin. Silloin voi kääriytyä villapeittoon ja sukeltaa kesään takaisin kuvien välityksellä.

  VastaaPoista