.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

lauantai 26. marraskuuta 2011

Kangasala Vesijärvi
-Valokki-

12 kommenttia:

 1. Kaunista taidetta, luonnolta ja kuvaajalta!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ,otin nyt vasta sinun haaste minun bloggiin ,Nette

  VastaaPoista
 3. Kaunista, kaunista...!
  Hyvää joulunalusaikaa.

  VastaaPoista
 4. Hieno kuvakollaasi! Voi juku, mitä sävyjä luonto tarjoaakaan! :)

  VastaaPoista
 5. koska sää oot kangasalla käynny? hienot kuvat ja tutut maisemat...

  VastaaPoista
 6. Kiki,
  NetteCecilia,
  Sirpa,
  Pessi,

  Täällä on ollut aika harmaat ja pimeät ilmat.
  Paljon ei ole ollut mahdillisuuksia kuvaamiseen.
  Onneksi joitain maisemia sain ikuistettua muistoksi.
  Timppa,
  Olen ollut kaksi viikkoa Kangasalla kuntoutumikseksus Apilassa. Hienot maisemat täällä on.

  VastaaPoista
 7. Kauniit, dramaattiset maisemat, värien rikkautta ja luontoa. Jännää, miten kuvista on vaikea hahmottaa vuodenaikaa, mutta syksyhän se siinä. Mukava taas päästä kuviesi pariin nautiskelemaan...:)

  VastaaPoista
 8. Pitsit sekaisin,
  maisemat olivat hienot, aikaa kuvamiselle ei tahtonut saada nipistettyä, valoisaan aikaan. Aikataulu oli melko tiukka.

  VastaaPoista
 9. jännästi tuo silmä havaitsee tietyt maisemat, vaikka kaikki järvet "samanlaisia". heti kun avasin tämän setin kuvat oli niissä vaan jotain niin tuttua, vaikken tunnisteita katsonut. tässähän aika lähellä asustelen, vaikkakin pääasiassa kuvailen toiselta puolelta vesijärveä pikonlinnan suuntaan. yksi setti noista on kyllä pikonlinnan rannasta...
  http://www.vastavaloon.com/search/label/Vesij%C3%A4rvi

  VastaaPoista
 10. Timppa,
  olin ensin ilmansuunnista aivan sekaisin. Ilmat olivat pilvisiä ja harmait alussa. Odotin, että mistä se aurinko oikein pilkahtaa. Eikä sitä oikein saanut kiinni. Tajusin lopulta, että vain ihan aamulla kun aurinko nousee, voi saada kuvia tuosta rannsta. Koko päivän paistaa sitten "selän takaa". Toiselta rannalta on varmasti hyvät kuvausnäkymät. Toukokuulla minulla on uusi kuntoutusjakso, silloin aion tutkia ympäristöä paremmin. Niin kauniita kuvia sinulla tuolla linkissä jonka laitoit.

  VastaaPoista
 11. NÄissä on komeita värejä ja vähän kuin Mordorin tunnelmia. Viikon päästä on talvipäivän seisaus ja sitten alkaa maailma vähitellen taas vaaleta.

  VastaaPoista
 12. Pipsa-Pippuri,
  tuo kyseinen viikko oli aika synkkä ja sateinen. Nämä kuvat nappasin ainoina värikkäinä hetkinä. Ihanaa kun voi ajatella pian, että olemme menossa taas valoa kohden. Nyt on ollut kauan niin "sameaa",

  VastaaPoista