.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 31. tammikuuta 2012

Ihmeellinen vesi


Nämä kuvat on otettu kaikki samalla kuvausretkellä.
Värit muuttuivat nopeasti veden paletilla.

 
-Valokki

12 kommenttia:

 1. Ihanat sinun vesikuvat ,tuo ensimmäinen on niin kuin Big Foot ,Nette

  VastaaPoista
 2. Vesi on hieno elementti, siinä on voimaa ja se elää koko ajan. kauniisti olet kuvannut vettä, melkein kuulee aaltojen äänet.

  VastaaPoista
 3. Jännästi veden väri vaihtelee ja hienosti olet veden liikkeen vanginnut.

  VastaaPoista
 4. Olen kai aikaisemminkin jo kirjoittanut, että olen täysin koukussa vesikuviisi. Enkä taskaan voi huokaista muuta. Kauniit, täyteläiset värit ja veden liikkeet, en enempää voisi toivoa. Kiitos taas kerran ja pitsien leiskautus...:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania, pehmeitä houkuttavia aaltoja ja kuvia ♥
  Hyistä taitaa vesi kuitenkin olla.
  Mutta talvi on kaunis, mitä nyt pientä pakkasta pitää.
  Iloista helmikuuta!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia sisko.. Kävin juuri pitkästä aikaa päivättämässä tämän retken kuvat ja ihmeelliset "bongaukset" omaan blogiini... Mitäs jos mentäisiin tänään illalla ottamaan pakkaskuutamokuvia .... ko paikkaan... Tarkeneiskohan sitä?

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Veden erilaisuutta on kiinnostavaa tutkia. Nämä on kuvattu aurinkoisena pakkaspäivänä kosken kuohuista.

   Ps. Välkommen nya reader Anneli ;)

   Poista
 8. Hurjia nuo punertavat sävyt, hienoja.
  Virtaava vesi on aina jännää kuvattavaa, mutta jotenkin minusta erityisesti talvella. Matalalta tuleva valo (ja lumisen maiseman heijastuksetkin varmaan myös) tuottaa veteen silloin ihan omanlaisiaan värejä, joita ei esim. kesällä näe.

  VastaaPoista
 9. Upeita sävyjä ja raikkaus tuntuu.

  VastaaPoista
 10. uuvana,
  Ari,
  Vesi vetää puoleensa, löydän usein itseni kyykkimästä milloin minkin rutakon reunalta. Vesi ei koskaan petä kuvaajaa, se on aina erilainen ja kuvissa on kivoja yllätyksiä.

  VastaaPoista