.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

torstai 23. helmikuuta 2012

Jäätaidetta ja siivekkäitä

Omassa pihassa komeili fasaanikukko auringonpaisteessa. 
Kuvasin sen ikkunalasin läpi, se tarkkaili minua epäluuloisena.
Joella kävi kova kuhina, monta kymmentä sorsaa pulikoi
vedessä. Niitä oli vaikea kuvata vastavaloon.
Joella oli taas myös uudenlaisia jäätaide teoksia joita piti myös tiirailla.
-Valokki-

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Käyn usein joella katsomassa, aina sielä on erilaisia jääpuikko muodostelmia. Sorsien puuhia oli hauska katsella. Objektiivini ei kuitenkaan yllä kovin kauaksi, joten ihan lähikuvat jäivät saamatta.

   Poista
 2. Kauniit kuvat niin kuin ennen ,onko se kyrönjoki ? Nette

  VastaaPoista
 3. Oi! Kyllä luonto muovaa kaunista taidetta. Meilläkin fasaanit viihtyvät puutarhojen perukoilla ja talvi talvelta niitä tullut lisää. Aikas arkoja kuvattavia kyllä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tässä pihapiirissä parikymmentä fasaania, eivät kyllä anna kuvat itseään ulkosalla. Pyyhältävät heti pusikkoon kun astun ovesta.

   Poista
 4. Ihanaa jäätaidetta ja sä olet taitava kuvaamaan niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä talviset jääveistokset ovat niin mielenkiintoisia. Elättelen toiveita tehokkaammasta objektiivista, saisi vielä lähempää erilaisia yksityiskohtia.

   Poista
 5. Kylläpä hyvinkin, jäätaidetta. Niin kaunista, aina erilaista ja pysäyttää joka kerta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pitsi, näissä on jääpitsejä :)

   Poista
 6. Upeita valokuvia otat! Nuo jäämuodostelmatkin on kuin kristallikruunusta! Kyllä luonto on ihmeitä täynnä! Näiden sun valokuviesi myötä tuli oikein pakottava tarve lähteä ulos seikkailemaan ja nuuskimaan kevättalven tuoksuja. Lintujen ääniä on jo alkanut kuulua kovasti viimepäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto hämmästyttää aina, vaikka siellä kulkisi kuinka paljon. Aina on uutta ihasteltavaa ihanaa. Erilaiset vuodenajat ovat meidän Suomalaisten rikkaus.

   Poista
 7. Upeaa luonnon taidetta kuvaamanasi ♥
  Linnut ovat aina ihania, ja iloa katsella taitavaa kuvausta.
  Hyvää antoisaa ja kaunista kevättä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kevään odotusta sinulle myös seijastiina. Odottelen jo muuttolintujen tuloa, kevät on niin ihanaa ja voimia antavaa aikaa.

   Poista
 8. Komea fasaanikukko, kylki kiiltää kuin pronssi.
  Seurailin itsein sorsia pari päivää sitten, heillä alkaa olla aika lailla kevättä rinnassa, kaikenlaista sähellystä ja pikku kärhämää riittää.

  VastaaPoista
 9. Olen ihaillut pihamme kukkokatrasta, siihen kuuluu ainakin kahdenlaisia fasaanikukkoja. Näitä pronssikylkisiä, toisien väritys on hieman tummempi ja vihreä/ruskea sävyinen. Hienoja nekin, en vain ole vielä onnistunut kuvaamaan.

  VastaaPoista