.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kaikkialla kaunista

Kun aurinko paistaa, luonto näyttää kaikki
pienet salaisuutensa kauniissa väreissä.


Aurinkoista viikkoa teille!
-Valokki-

18 kommenttia:

 1. Talven peitto väistyy hiljalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään ihan haistaa jo ilmassa. Aurinko on sulattanut osan lumesta ja paljastanut alta kaikenlaista kasvustoa. Ihanaa valoa on jo paljon enemmän.

   Poista
 2. Huokaan hiljaa hymyten tämän kauneuden äärellä. Kauniita kuvia, kiitos jakamisesta:)

  Valoisaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuljen usein lenkeilläni ihan nenä maassa. Kontillani patsastelen polkujen varsilla, joskus on niin vaikea päästä takaisin ylös. Kuvien vuoksi jaksaa voimistella erilaisissa muuten niin vaikeissa asennoissa. Kivaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Toiseksi alimmainen.... mikä kuva!!! Kiitos taas näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyshortensia on kaunis vielä talvellakin. Sopilla valaistuksella pihan pienet aarteet alkavat sädehtiä.

   Poista
  2. Sanat sekaisin piti olla Sopivalla valaistuksella. Sormet eivät ehdi ajatusen mukana.

   Poista
 4. Aivan tosi ihania kuvia!
  Näistä mä tykkään, kuvaan itekkin tällasia makrokuvia paljon ja polvet on aina kurassa, hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienien ripellysten kuvaaminen on hauskaa. Nyt pääsen taas kyykkyyn ja polvilleni, niin voin kuvata läheltä yksityiskohtia. Kameran linssi paljastaa välillä ihania yllättäviä asioita.

   Poista
 5. On ihastuttavia kuvia, upea sarja.
  Valo on nyt hurjan kaunista, sitä olkaa olla kunnolla ja paljon mutta tulokulma on vielä aika matala mikä tuottaa kauniin valaistuksen valokuvaajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut muutamia ihan huikean hienoja kuvausreissuja maisemissa jotka äkkiä katsottuna ovat värittömiä ja tasapaksuja. Lähempi tarkastelu on näyttänyt ihan muuta.

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia, jäätä ja lupauksia sen seassa keväästä. Kaunista, hyvän mielen kuvia ♥

  VastaaPoista
 7. Toiseksi viimeinen kuva on nannaa ja entäs tuo bannerikuva fasaanista, mahtava!

  VastaaPoista
 8. Seijastiina,
  Pipsa-Pippuri,
  kiitos kommenteistanne. Tykkään itse tuosta toiseksi viimeisestä kuvasta. Syyshortentsia on kaunis läpi vuoden. Syksyllä kukkineet kukat säilyvät "kuivaneina" läpi talven.

  VastaaPoista
 9. Miten aina tulenkaan niin "kauniille" päälle katsellessani kuviasi. Niissä on aina jotakin taianomaisen kaunista, joka välittyy kuvien kautta myös katselijan mielentilaan. Kiitos ja kumarrus, leiskauttelenpa pitsejäni oikein korkealle, niin hyvän mielen ne saivat minussa aikaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pitsi! Ehkä luonto puhuu kuvieni kautta, tuoden taianomaisen ja iloisen mielen. Voi se olisikin kivaa ja ihanaa!!

   Poista
 10. Kuinka upeita ovatkaan nuo kuivuneet kasvit kun ne paljastuvat lumen seasta yksittäisinä taideteoksina. Olet kyllä taitava kuvaaja!

  VastaaPoista
 11. Voi kuinka upeita ovatkaan nuo kuivuneet kasvit. Eipä uskoisikaan että nekin ovat noin hienoja kun joku osaa ottaa niistä kuvan. Olet kyllä taitava kuvaaja!

  VastaaPoista