.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

torstai 12. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen pyhinä kuvattua

Pitkällä metsäretkellä sisaren kanssa Porissa kuvattuja pikkupaloja.


-Valokki-

17 kommenttia:

 1. Tosi upeita kuvia. Ja tuosta liskosta hyvä kuva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istahdimme sisaren kanssa kaatuneen puun rungolle paistattelemaan päivää. Ei ensin huomattu koko likoa. Siinä se patsasteli ja tarkkaili meitä ihan lähellä.

   Poista
 2. Kauniita kimmellyksiä ekassa kuvassa. Todella kevääntuntua siinä. Upeita makroja myös, ihanan voimakkaat värit. Liskosta tykkään myös kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiseen kuvaan tuli valokohtiin kivasti tähtikuviot. Jäätä oli vielä siellä täällä.

   Poista
 3. Ompa vähä lumista, täällä tuli yöllä vielä 10cm ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satakunnan seudulla olivat lumet lähes kaikki sulaneet. Kun palasimme kotiin täällä oli satanut vielä lunta. Eilenkin sateli vähän, kylmää on sen verran ettei ole kaikki sulanut.

   Poista
 4. Niin ihania kuvia, juuri mun makuuni!
  Paitsi tuo sisilisko, iiik!
  Vaikka onhan se nätti, kun tarkkaan katsoo, jos pysyy vaan tarpeeksi kaukana,hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea ihanaa näin metsässä, nautin kovasti yhteisestä rauhallisesta kävelyretkestä sisaren kanssa. Sisiliskoja en pelkää, käärmeet kyllä vähän inhottavat. Niitä säikähdän aina.

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Tuo viides kuva on väriloistossaan ja taianomaisuudessaan todella huikea!

  VastaaPoista
 6. Viidennessä kuvassa hohtavat pikku sammalet ja sininen tausta tuli kivasti esille. Sammalien seassa oli pieni kuusenoksan pala. Kuin keijukaisten joulukuusi joka oli nostettu ulos kevätsiivouksessa.

  VastaaPoista
 7. Aivan upea tuo rahkasammaleessa roikkuva jääpuikkonen. Sisilisko jo keväisellä kävelyllään. Kevät on sinun maisemissasi paljon pidemmällä kuin Helsingissä. Itse pompin vieläkin lumikasoissa ja hiekoitushiekan likaisissa esteissä. Jossain vaiheessa kuitenkin, pian, kevät avaa täälläkin kunnolla silmänsä ja pääsen nauttimaan siitä kunnolla. Sinun kuviesi kautta saan jo ensimakua sen tulosta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääpuikko oli aivan ihana. Talvi ja kesä samassa kuvassa. Odotan jo kovasti hieman lämpimämpää ja aurinkoa. Täällä on ollut niin sateista ja harmaatatin.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Anonyymi,
   Kiitos sinulle vierailusta ja kommentista :)

   Poista