.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Tintti ja outo kukkanen

Lenkilläni näin kevättä paistattelevan tintin ruusupuskassa..

Näin myös tämän minulle oudon kukan, lehdet muistuttivat lemmikin lehtiä.
Kuka tietää kukan nimen?
Sinivuokkoja kukki joka paikassa

-Valokki-


11 kommenttia:

 1. Kauniita niin kauniita kuvia. Olettaisin kysessä olevan kevättaskuruohon, sitä on paikoitellen nurmella nyt runsaasti.

  VastaaPoista
 2. Voi että, kun lintu on niin kaunis siinä oksalla istuessaan, mikähän lintu se mahtaa olla?
  Ja Tiitsa on oikeassa, se on Kevättaskuruoho.
  Mäkin olen sitä samaa kukkaa kuvannut, enkä ole tiennyt, että mikä oikein mahtaa olla, mutta sitten Lepis oli kuvannut sen, ja sain tietää sitten sen nimen lopulta. Tässä osoite sinne:
  http://lepis2.wordpress.com/2012/04/26/alpine-pennycress-2/

  VastaaPoista
 3. Fantastic photography and beautiful texture! It is a pleasure to visit your space.
  Hope to see you on my blog:)

  VastaaPoista
 4. Ihanainen lintunen.. Ja kauniisti kuvaamasi kukka taidettiinkin jo tunnistaa.

  VastaaPoista
 5. Ettei vaan tuo lintu olisi viherpeippo, vähän ovelasta kuvakulmasta? Itselleni tuli nimittäin aika tavalla samanlainen kuva viherpeiposta, kun siiven kirjava koriste ei kunnolla näy. - Niin tai näi näin, kaunis kuva kuitenkin!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Kiva kun monella on useita blogeja, bloggaaminen on kivaa ja innostavaa puuhaa. Itsekin tekisi mieli vain koko ajan kuvailla ja taiteilla kaikkea kivaa ja jakaa niitä blogissa. Tällä hetkellä pidän vain yhtä. Tervetuloa vastavierailulle!

  http://matkantekijana.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Luonnossa on meneillään uskomattoman upea aika, päivittäin muuttuu, kasvaa ja esiin pulpahtaa uusia kasveja. Kauniisti kuvasit taas kerran näitä luonnon muutoksia...:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille tähän postaukseen kommentoineille. Kuvasin tuon kevättaskuruohon Kangasalla kun olin reumakuntoutuksessa. Elämä on ollut niin täynnä asiaa ja toimintaa, etten tiedä olenko aina oikein pysynyt itseni mukana.

  VastaaPoista
 9. Bellísimas imágenes, tienes una exquisita sensibilidad para captar la vida.

  VastaaPoista