.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Minähän olen miäs minä!


 Huoliteltu ulkomuoto on kaiken A ja O
 Näin komia miäs ei koskaan huolittele liikaa.
 Mutta ans ku mä näytän tästä se lähtee...
 Uppatirallaa !!
 Hiiop!
 No mitäs sanot?
Ooo beibee!
 No ei sittee.. tuolla menee joku typy, SINNE... fiuuu
 
 
Kuvat on otettu ikkunan läpi, niissä on hieman sameutta.
Komea on tämä krääkkyvä pihan valtias.
-Valokki-

24 kommenttia:

 1. Hauska kuvasarja, kaunis lintu, mutta ääni vain ei ole:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo kauan yrittänyt vaaniskella tätä komeaa otusta kameran kanssa. Pihalta käsin en ole onnistunut. Nyt oli sopivasti tuossa ikkunan läheisyydessä.

   Poista
 2. Kyllä tuollainen mies hurmaa typyn kuin typyn, ei siinä pieni sameus esteenä ole.
  Sulla on puhtoiset ikkunat, kun kuvat ovat vallan hienot, hyvä sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyhenpeitteen väritys on upea. Lähistöllä on liikuskellut toinenkin ukkofasaani, sillä on tummempi väritys, enemmän vihreää kaulalla.

   Poista
 3. Hieno kuvasarja. Komppaan Tarjaa, puhtaat ovat ikkunasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunat olivat juur hiljan puunattu. Kuitenkin näen kuvissa hieman sameutta, varsinkin kun suurennan oikein isoksi, tämän kokoisessa kuvassa se ei ehkä haittaa.

   Poista
 4. No on tajuttoman komea! Hienon tarinan kuvineen saitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komea lintu on, niitä oli talvella 9 kappaletta kukkoja ja kanoja n 16 kauhee vilinä tontilla. Tontti aivan kuralla. Nyt fasaaneita on siirretty kauemmaksi tästä asutuskeskuksesta. Tuo kukko on ollut monta vuotta valtias tässä mäellä.

   Poista
 5. Hmm, yksi koiraspuolinen koheltaja lisää. Tätä se on, koiraat koppailevat ja naaraat sitten valitsevat. Siis ainakin luonnossa, ihmisten joukossa on vähän niin ja näin. Hervottoman tyypillinen, hauska ja ajankohtaan oikeasti osuva kuvasarja. Sinä sitten osaat ja olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä kukon käytös vasta oli naurettavaa, yritin ottaa videota, mutta en onnistunut siinä. Teki jos jonkin näköistä kuviokelluntaa kanojen edessä. Aikas samanlaisia piirteitä kuin joissain ihmistyypeissä :)

   Poista
 6. Komea on lintu.=) Tällä ei taida olla valkoista kaulusta? Itse nähnyt vain yhden jolla ei ollut, kiinnitti heti huomiota. Juuri muutama päivä sitten hätyytin fasaaniparia kameran kanssa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään huomannut, että tämä oli riisunut kauluspaidan pois. Aiemmin tontin kukolla on kaulukset olleet muistaakseni, täytyy käydä katsomassa aiempia kuvia. Olisikohan kanahaukka napannut valkokauluksisen ja tämä tullut sen tilalle.

   Poista
 7. Osuvat kuvatekstit :D ja tietty hienoja kuvia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti trappe :) fasaani on komea lintu, sen käytös on kyllä naurettavan kukkoilevaa.

   Poista
 8. Ihanaja ja hymyilyttävä kuvasarja veikeine kommentteineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki, kuvia tuli aika paljon, kukko oli niin syventynyt sulkiensa sukimiseen. Sattumalta sain tuosta siipienkin rävistelystä kuvaa.

   Poista
 9. Ihan loistavat kuvat, miten hienot värit!
  Taitaa olla hivenen itserakas malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alimmaisessa kuvassa väritys pääsee oikein loistoonsa, kun kukko käveli auringonpaisteessa. Noille hienoille sulille olisi kyllä minullakin käyttöä.

   Poista
 10. Komea on, tiputytpyt on varmaan ihan lääpällään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämä on oikea casanova, sillä on ainakin neljä viisi tiputypyä.

   Poista
 11. Passaa sen miehistellä, niin on koreankomea.:-)
  Hauska kuvasarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kukon väritys on juhlavampi, kuin sen kilpailijan, jolla on enemmän tummanvihreää höyhenpeitettä. Kuparinruskea hohde puuttuu sen kukon höyhenistä.

   Poista
 12. Upea ilmestys tuo lintu, kunpa joskus pääsisin noin lähelle kuvaamaan. Naapurustossa kasvipalstoilla kuuluu usein rääkäisyjä, mutta otus on kovin arka, painelee heti pusikkoon, kun sitä yrittää lähestyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fasaani on aina varuillaan, harvoin pääsee lähelle luonnossa. Joskus olen istunut terassilla hievahtamatta ja katsellut fasaanin taapottelua. Kameraa ei silloin tietenkään ole lähistöllä.

   Poista