.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Yllättynyt

Olen hieman yllättynyt, enkä oikein tiedä kuinka tulisi suhtautua tähän.
Löysin eräästä blogista kauniin taulun joka oli kyllä maalattu
Olen toki otettu, että kuvani on inspiroinut taiteilijaa niin 
paljon, että hän otti kuvani taulunsa aiheeksi.
Olisin kuitenkin toivonut, että hän olisi maininnut maalaukseensa käyttämänsä
lähdevalokuvan alkuperän, tai kysynyt lupaa valokuvani käyttöön, jotka ovat copyright suojattuja.


-Valokki-

14 kommenttia:

 1. Kyllä se näyttää aivan kun sinun kuva .Tiedätkö kuka se on ,sano mitä sinä halut tästä .Kysyä ei ole niin vaikea ,minä olen antanut luvan kun on kysytty minulta ,toivon että minä olen kirjoittanut että sinä ymmärrän minua ,oiken kiva sunnuntailta sinulle ,Nette

  VastaaPoista
 2. Kaunis onkin tuo valokuvasi. En kyllä käsitä tätä "taiteilijaa", minun kantani kun on se, että taide pitää kokonaan itse luoda, alusta loppuun. Ja tämähän on sinun luomuksesi. Voit kyllä aivan hyvin ottaa yhteyttä ja huomauttaa copyrightistasi. Mielestäni hän on korvausvelvollinen. Netistä hakemalla löytyy varmaan tietoa :)

  VastaaPoista
 3. heel jammer,het is toch een kleine moeite om te vragen of hij of zij het mag gebruiken,tja misschien te veel gevraagd?

  VastaaPoista
 4. Eihän tuosta voi erehtyä, ihan selvästi kuvasi on jäljennetty maalaukseen. Näitä lainailuja taitaa sattua paljonkin. Muutama viikko sitten huomasin sattumalta että blogitekstiäni oli kopioitu sanasta sanaan kirjoittajan omaan blogiin (ei linkkiä eikä mainintaa alkuperäistekstistä)

  VastaaPoista
 5. Ihan ovat kuvat kuin kaksi marjaa.

  VastaaPoista
 6. Joo... selvä kopio kuvastasi.
  Räikeä 'rosvous'. On kuitenkin asetellut oman nimen ja 'copyright' merkinnän
  tekosen kulmaan.
  Sillä sen tekijän saattaa löytää...?
  Voisit hieman kysellä kuvasi käytöstä...

  VastaaPoista
 7. Kyllä maalaus on selvästi valokuvastani. Laitoin blogin omistajalle ja kuvan tekijälle viestin, että hän mainitsisi maalauksensa yhteydessä käyttämänsä lähteen alkuperän, vastausta en ole vielä saanut. Haluan kyllä, että minut mainitaan taulun yhteydessä, koska se on kuvastani tehty.

  VastaaPoista
 8. Perdona tienes razon, soy un poco nueva en todo esto del blog...me gusto tu foto,y pense que valia la pena hacer un cuadro. No soy una artista como tal pero me gusta la pintura...ya lo siento, no volvere hacer ninguno sin tu permiso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entiendo que no se había dado cuenta el pensamiento sobre la ley de derechos de autor. Sólo quiero que se podría se podría decir informe a su blog y también la pintura yo realizó en la foto. La pintura es hermosa. No estoy enojado, porque entiendo que usted está pensando. Yo sólo quiero usted que ponga una nota que la foto que he tomado mi modelo de la foto. I hope you understand what I mean. Tranlate is horrible :)

   Poista
 9. ok. LA traduccion no es muy buena,creo entender que quiere que en la foto de mi cuadro comente que es una foto tuya, es eso asi???? mi camara no es tan buena como la tuya en el cuadro el color esta mejor.....intentare poner una mencion si lo se hacer ,de su nombre, desde madrid un saludo

  VastaaPoista
 10. Nettimaailma taitaa olla täynnä tämän tyyppistä "rosvousta". Kuvasi on taidetta, siitä tehtyä "maalausta" en halua kommentoida. Toivon kuvan tekijän vastaavan sinulle ja toimivan reilun pelin mukaan...:)

  VastaaPoista
 11. Olen saanut vastauksen kuvan tekijältä ja hän on lisännyt nyt omaan blogiinsa maininnan, että on maalannut taulun minun valokuvastani. Näin pyysin häntä tekemään. Hän ei ollut tullut ajatelleksi lainkaan tekijänoikeusjuttua.

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Tänään oli iltasanomien nettisivuilla juttua, miten pystyy jäljittämään ne, ketkä kuvia pöllii. En tiedä onko siitä apua tässä, mutta kuviasi varmaan viedään, kun ovat niin upeita.

  VastaaPoista