.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Lintusia

Valokki

16 kommenttia:

 1. Monenlaisia lintuja olet kameraasi saanut tallennettua.
  Ja kurkiakin!
  Mä en vielä ole nähnyt lainkaan, mutta kuullut olen.
  Kurjet on niin jotenkin hienoja lintuja, kevään tuojia!

  VastaaPoista
 2. Olimme mökillä viikonlopun, muuttolintuja oli pajon liikkeellä. Ilma oli mitä ihanin. Lauantaina oli vain kylmä tuuli. Tänään oli kaunista.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, kauniita lintuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, kuviin tuli vähän rakeisuutta kun olin törkännyt isoarvon niin suureksi.

   Poista
 4. Minä en ole nähnyt ollenkaan kurkia tänä keväänä, mutta tänään iltapäivällä kuulin sepelkyyhkyn huhuilevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkia oli oli mökkimme lähellä suolla aika paljon. Tänään lensi metsähanhia monta parvea pohjoista kohti. Laskimme että noin 350 hanhea meni neljän tunnin aikana.

   Poista
 5. Kevät ilmassa ,kauniita linnun kuvia ,Nette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nette, nyt tuntui ensimmäistä kertaa keväiseltä ihan tosissaan. Järvi oli vielä jäässä, se oli pettymys, koska viime vuonna tähän aikaan järvi oli jo sulana. Muuten näkyi paljon kaikkea kaunista.

   Poista
 6. Upeat kuvat linnuista metsän siimeksessa. Ja tietenkin kurjet! Pari kurkea näin eilen auton ikkunasta peltomaisemassa, voi kun olisi ollut kamera mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkien kirkkaat äänet illalla ja laulurastaan luritus olivat niin ihania.

   Poista
 7. UNA PRECIOSIDAD DE FOTOS.................ya me gustaria a mi poder haberlas sacado..........asi de bien...........un abrazo

  VastaaPoista
 8. Kauniit kuvat linnuista, jotenkin tuli ylimmistä mieleen joulu :)
  Ja haikaran lennoista en voi muuta sanoa kuin että ovat huisin upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintuja oli paljon mökin ruokintapaikalla. Aluksi olivat säikkyjä kun eivät ole tottuneet ihmisiin. Minulla on varattuna valokuvauskoju jota aion käyttää ensi viinkonlopulla, silloin on jo paljon enemmän muuttolintuja tullut.

   Poista
 9. Kaunista ja niin keväistä. Olet onnistunut vangitsemaan kamerallasi herkkiä hetkiä. Ja kurjet, niitä on lentänyt pääni päällä, mutta en ole onnistunut saamaan niistä lennossa kunnon kuvia. Heilauttelenpa pitsejäni taidoillesi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkia haluaisin kuvata vieläkin lähempää. Toivottavasti saan naamioitua itseni niin hyvin, että saisin hyviä kuvaus tilaisuuksia. Ensi viikonloppuna aion yrittää uudelleen, jos on kaunista ilmaa, säätiedoitus lupailee kyllä epävakaista.

   Poista