.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pikkiriikkistä kaunista

Luonnosta voi löytyä jo paljon pientä kaunista ihmeteltävää. 
Lumi on lähes kokonaan sulanut, hiljalleen luonnon värit voimistuvat. 


t.-Valokki-

10 kommenttia:

 1. Voi, kun ihania!
  Aah, kun tykkään näistä pikkujutuista sitten niin tosi paljon.
  Olen vähän itsekkin näitä pieniä jo kuvannut. Mutta lunta on vielä ollut niin paljon, ettei pahemmin ole vielä sellasia saanut.
  Nyt pikkuhiljaa alkaakin jo löytyä enemmän....

  VastaaPoista
 2. Nautin niin kamalasti tästä keväästä ja luonnon heräämisestä. Nuo kaksi viimeistä kuvaa on otettu meren rannasta isojen kivien päältä. Varmasti lokin kakkassa kukoistvaa sammalkasvustoa. Kaunista joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 3. Näistä kuvista tulee hyvä olo. Kevät taitaa sittenkin tulla, vaikka täällä jäiden ja lumien keskellä sitä on vaikea uskoa. Kiitos värienergiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kevät tulee, vaikkakin hiljalleen. Odotan jo kovin, että pääsisin metsäretkille ja vapaiden vesien ääreen.

   Poista
 4. O wat een heerlijke macro,s heerlijk gaaf deze mosjes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dank u voor macro fotografie is een heleboel plezier. Mooi voorjaar u :)

   Poista
 5. Pieni on kaunista. Sammaleet ja jäkälät sekä kivien päällä kasvavat erilaiset symbiosissa elävät kasvustot ovat läheltä tarkasteltaessa aivan oma maailmansa, kaunis sellainen. Upeaa tarkkuutta, hienoja värejä, sävyistä puhumattakaan. Miten taas nautinkaan kuvistasi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme sisarein kanssa paistattelemassa päivää metsässä. Konttailimme sulaneissa pälvipaikoissa. Välillä piti heittäytyä ihan rähmälleen pitkin pituuttaan jotta sai hyvän kuvakulman. Mahtoi se olla hauska näky, kolme naista mönkimässä pitkin sammalikkoa, kamerat sojollaan.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hei Stalkkeri, kiitos linkityksestä, kävin blogissasi tutustumassa ja sieltähän löytyi hienoa kuvasaalista :)

   Poista